lain Napisano 5 Sierpień 2006 Autor Napisano 5 Sierpień 2006 chodzi mi konkretnie o namalowaną flagę biało-czerwoną i dziwny czerowny pasek na dole też namalowany.Wygląda to na bardzo stary malunek.Moze ktos sie spotkał z czyms takim kiedyś?
leszek69 Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 wydaje mi się że jest to namalowane lakierem do paznokci,w dzieciństwie też się tak bawiłem.pozdrawiam PL.
mankov Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 Chełmik fajny malowidła to robota jakiś dzieciaków zapewne
Mauser Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 na pierwszy rzut oka widać, że kolor czerwony to lakier do paznokci więc raczej wykluczona wersja o partyzantach raczej zabawa dzieci :)
lain Napisano 5 Sierpień 2006 Autor Napisano 5 Sierpień 2006 chodzi mi konkretnie o namalowaną flagę biało-czerwoną i dziwny czerowny pasek na dole też namalowany.Wygląda to na bardzo stary malunek.Moze ktos sie spotkał z czyms takim kiedyś?
wnusio Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 witam, jest to najprawdopodobniej zdobyczny chelm niemiecki podniesiony przez jakiegos partyzanta,lub po wojnie poprostu dzieci sie nim bawilypozdro wnusio
bocznica Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 Stary nie obrazaj partyzantow, to nie byla banda niedorozwoi, poprostu dale sobie wcisnac lipe..
lain Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Napisano 6 Sierpień 2006 Bocznica w przyszłości dziekuję za twoje komentarze.Obym więcej miał takiej lipy.Pozostałym dziekuje za info!! Pozdrawiam.
Pytanie
lain
chodzi mi konkretnie o namalowaną flagę biało-czerwoną i dziwny czerowny pasek na dole też namalowany.Wygląda to na bardzo stary malunek.Moze ktos sie spotkał z czyms takim kiedyś?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.