Stadler Napisano 4 Sierpień 2006 Autor Napisano 4 Sierpień 2006 Kupiłem, dziś przyszła- Zelta Sturmowska.Szczerze spodziewałem sie czegoś lepszego- przelotki są stalowe, guziki Alu, ale czterodziurkowe, no i... kamuflaż. O ile na jesienny by się nadał, to niestety brak już wiosennego, bo obie strony są w tych samych barwach. Jedynym plusem jest to, że kupiłem po okazyjnej cenie :-DA może to tylko moje imaginacje z tą krytyką?
acer Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 Ile dałeś jeśli można wiedzieć ?Ceny allegrowskie ?Niekiedy niczego jeszcze oryginały chodziły w w cenach replik.
Stadler Napisano 4 Sierpień 2006 Autor Napisano 4 Sierpień 2006 dałem w sumie 110zł, taniej oryginał tylko w lumpexie bym chyba wyczaił :-P
retimnon Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 Na podstawie tego co piszesz przypuszczam, że to albo nie Sturm, albo stary wypust Sturma - co by tłumaczyło taką okazyjną" cenę. Nowa ma zdecydowanie inne kolory po obu stronach, chociaż guziki też są kiepskie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.