Stadler Napisano 4 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2006 Kupiłem, dziś przyszła- Zelta Sturmowska.Szczerze spodziewałem sie czegoś lepszego- przelotki są stalowe, guziki Alu, ale czterodziurkowe, no i... kamuflaż. O ile na jesienny by się nadał, to niestety brak już wiosennego, bo obie strony są w tych samych barwach. Jedynym plusem jest to, że kupiłem po okazyjnej cenie :-DA może to tylko moje imaginacje z tą krytyką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Ile dałeś jeśli można wiedzieć ?Ceny allegrowskie ?Niekiedy niczego jeszcze oryginały chodziły w w cenach replik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 4 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2006 dałem w sumie 110zł, taniej oryginał tylko w lumpexie bym chyba wyczaił :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 No to dość oszczędnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retimnon Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 Na podstawie tego co piszesz przypuszczam, że to albo nie Sturm, albo stary wypust Sturma - co by tłumaczyło taką okazyjną" cenę. Nowa ma zdecydowanie inne kolory po obu stronach, chociaż guziki też są kiepskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.