Martin Napisano 4 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2006 Witam Proponuję pokazanie swoich pupilków , wszelkiej maści i rodzajów.To ja zacznę:Tu widać jak dwie urocze suczki" czekają z niecierpliwością na to co też ciekawego wykopie pan. :)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 4 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2006 Niestety po jakimś czasie tracę skład osobowy drużyny" ;) , o ile białasek czeka niecierpliwie na następny spacerek , to rudzielec bezszczelnie udaje , że nie słyszy mojego zaproszenia" :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 kiten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dojara Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Greta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dojara Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Herman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dojara Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 trój nóg Toifelmam jeszcze jednego psa Gucia ale nie załapał sie na sesje zdjęciową no i 7 kotówPOZDR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Mój pies.Rasa-Wilczarz irlandzki,imie KastorPozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 I jeszcze jedno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Chyba Zwierzu, nie był zachwycony...ujawnieniem wizerunku i zakłóceniem spokoju:Dpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Witamacer.Trafiłeś w 10!!PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 acer.Daj fotke Twojego ulubieńca?(Jak masz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Witam ,a to moja (szkodniczka") bernardynka Toska (vel Pulpet).pozdro.amsel44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Mam, mam,Aza i Miś, foty później - muszę zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 OMG !Ale kundelki ! Przydaja sie czasem w terenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Weź sam psa to sprawdzisz. A co byś chciał brać w teren -Pytona cętkowanego ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Jeszcze czego ,nie mialbym na co forsy marnowac ,na cos takiego co calymi dniami lezy ,gubi siersc i szczeka bez powodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Zwierzu cos temu psu zrobil? :DMoje futrzaki, na fotce dziadek Kajtek. Psisko ma 16 czy wiecej lat nikt juz dokladnie nie pamieta ile ma wiosen ale to juz naprawde wiekowe psisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Przybleda Suka, cwaniara maksymalna i straszny pieszczoch :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Kocur Klemens vel Jajec (wiecie czego mu brakuje ;)) tez znajda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Jak widac kocurowi zycie mija na spaniu i zarciu, zarciu i spaniu...Sa jeszcze dwie pary zeberek, jakies w polowie oswojone wroble na podworku i takie tam gadziny co czasami w goscie przychodza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 Zuzia i Fruzia czyli dwie małe Warszawianki na wiecznych wczasach w Sopocie.Pilnują Archiwum i budzą o 7.oo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 Kazik, Migot i Zuzanna załoga bunkra na działce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 Oto i mój żywy inwentarz :Aza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 MiśTakie towarzycho Zwierzu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.