Dykta Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 Frozzer, widziałem że tej NZ350-1 chciałeś się pozbyć na allegro, jak się skończyła ta sprawa? Pytam z ciekawości. Czy sprawdziłeś te dane które Ci podałem?
Frozzer Napisano 16 Styczeń 2004 Autor Napisano 16 Styczeń 2004 motor poszedl do kogos z krakowa czy wroclawia, nei pamietam, jednak nie do osoby ktora wygrala aukcje.co do danych, to nuemru ramy niema, czy to mozliwe????mzoe jest pod lakierem, ale szkoda drapac.zato numery silnika byly
Dykta Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 Czyli znalazł nowego właściciela. Numer ramy moze być pod lakierem, a w wersji z 1945 roku, z samej końcówki produkcji już w ogóle nie bili numeru ramy (jedynie jak w poprzednich egzemplarzach numer katalogowy ramy). Ja mam ramę z końcówki produkcji, która nie ma numeru. Dokładnie sprawdzałem i dowiadywałem się od kolegi który o NZ wie wiele więcej niż ja.
Frozzer Napisano 16 Styczeń 2004 Autor Napisano 16 Styczeń 2004 wiec moze i ten nie mial numeru?nei sadze zeby az tak lakier pokryl numer, zeby nic nie bylo, na zdjeciu ktore mi podeslales widac dokladnie, ze numer byl gleboko bity, i bez szpachli nie przykryl by go sam lakierchyba ze byl zaszpachlowany, ale poco?
Dykta Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 Najlepszym sposobem byłoby zdrapanie lakieru. Miałem do niedawna ramę z numerem, który był zalany lakierem i wcale nie tak dobrze widoczny jak na tym zdjęciu które Ci podesłałem. O powody dla których poprzedni właściciel miałby ukrywać numer ramy musiałbyś się jego spytać, a mógł on się w tym kierować naprawdę idiotycznymi pobudkami, co często w tamtych czasach się zdarzało.Jaki jest numer silnika?
Frozzer Napisano 17 Styczeń 2004 Autor Napisano 17 Styczeń 2004 ojej, numeru silnika nie pamietam :)a motor juz w krakowie, wiec nie zobaczedzieki za pomoc
Dykta Napisano 17 Styczeń 2004 Napisano 17 Styczeń 2004 Ok. Cieszę się że mogłem pomóc. Po dzisiejszym Motobazarze moja NZ350-1 jest już dużo bardziej kompletna. Świetny dzień, super giełda, wspaniałe zakupy. Niech żałuje kto nie był:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.