Shiver Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 A kogo trzeba zidetyfikować? Producenta podłogi czy tkaniny? ;)
ksiądz Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 Tylko co ? Ściereczkę z szarą plamą .Daj jakiś opis i lepszą fotkę .Pozdrawiam.
krzycho Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Napisano 1 Sierpień 2006 jest tam bardzo wiele zeczy do opisywania. moneta jest mniejsza od grosza (wspołczesnego) z jednej strony sa 4 kropki wypukłe a z drugiej skrzyzowane chyba armaty nad nimi kropka :) moneta zrobiona z mosiadzu.
Pionier74 Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 Widzę Krzychu że z ciebie kiepski fotograf! Polecam jakiś kurs bo opciach robić takie foty, chyba że jesteś krawcem i nie o monetę Ci chodziło ???Pozdrawiam
krzycho Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Napisano 1 Sierpień 2006 na fotkach widac to co znajduje sie na monecie nic wiecej na niej nie ma! jest malutka a jak chcesz leprze fotki pionier to kup mi dobry aparat:) pozdro!
Pionier74 Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 Krzychu wracaj do sprzętu poszukiwawczego! Bo na tym to jesteś noga!! I nie rozbawiaj ludzi ścierami (coś Ty tym czyścił?? Buty czy saperkę na mnie??) hehehehehehe lubię Cię Krzychu dokuczać!!Fajnie się denerwujesz :)Pozdrawiam Znachor
krzycho Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Napisano 1 Sierpień 2006 pionier pomysl 74 razy zanim coś napiszesz napewno bedzie lepiej dla Ciebie i innych . hehe
Pionier74 Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 Jak sobie sprzedasz R.... to ci starczy na jakiś aparacik!!! Krzychu weź się za monety a nie sprzęt poszukiwawczy bo idzie z Tobą pogadać!!PozdrówkaP.s . odnośnie tego co znalazłem sprawdź czy nie ma jakiś napisów! Jeśli są to proszę podać!Oraz sprawdź dokładnie średnice i dokładny opis!!!!
krzycho Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Napisano 1 Sierpień 2006 nie ma zadnych napisów srednica 14 mm
Pionier74 Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 Podasz łapę czy nie?? Pal licho tą saperkę!!! Prawdopodobnie nie jest to moneta lecz na razie to spekukacje! Czekam na info
Pionier74 Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 Słuchaj Krzychu a nie masz lepszych fotek?? Może ktoś bedzie miał aparat , lub może ktoś ma skaner! Bo Twój fant jest ciekawy!Pozdrawiam
krzycho Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Napisano 1 Sierpień 2006 ok. niedlugo zamieszcze leprze fotki.
Pionier74 Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 No i widzisz Krzychu zamieść to Ci pomogę w ID fanta!Pozdrawiam Stasiek
Pionier74 Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 ?? nierozumie sensu twojego postu??Stasiek mam na imieZnachor mam ksywke na tym forumPionier to moj nick na forum OdkrywcaTakie trudne?? Pozdrawiam
HASAG40 Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 na 100% guzik artyleri napoleońskiej!!!!ładny fant:-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.