yoony Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 niewatpliwie mamy komiks choc ja tu nic smiesznego nie widze:(7 owsem uszkodzic :) chyba cie w gasienice wkrecil i ja unieruchomil:))
Gość Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 A nie mówiłem aby nie lać owsa do 7Paton tu nie ma nic do śmiania. Proszę wszystkich o więcej powagi i mniej oskarżeń typu kto komu co ukradł i gdzie sprzedał. Forum nie temu ma służyć i źle to świadczy o środowisku. Współczuje też Glassmilerowi z powodu nieporozumienia, on nie jest żydem tylko katolikiem.
Gość Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 7 dostała owsa i nie poszła, pewnie miała wzdęcie bo za dużo wody z Pilicy się opiła, ale chyba juz jej lepiej. Bo kolega Miał pisze ...może jeszcze nic stracojnego i pójdzie ...". Pójdzie, pójdzie, tylko aby nie na miał.
Frozzer Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 nienienie to nie takpodobniez jeden wlasciciel koparki uslyszal od rolnika z pobliskiej chaty coto niby wiodzial jak ta 7ka jechala przez zeke i to byla wersja transportowa a nie z flakiem38, i ona przewozila owies, bo na pomoc berlinowi szla, to byl rozkaz hitlera zeby rekwirowac owies i do berlina. no i jak przez rzeke przejezdzala to owies ino myk peczniec zaczal, bo byl przeciek przy drzwiach no i rozerwalo ta siodemke. te wszystkie szkody podczas wyciagania to ten owies zrobil jak go rozsadzilo (nota bene co teraz rosnie na polach obok rzeki? :D)tak to bylo
bjar_1 Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 Frozzer co ty gadasz...?Przecież ta 7 przewoziła nie owies ,a JĘCZMIEŃ!!!Juz badania w roku 1947 r.to potwierdziły...tak więc próba oszukania srodowiska przez po raz kolejny rozbiła sie o mur niezwyciężonego straznika prawdy - czyli mnie. :D...bjar_1
Gość Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 mnie tu nic nie smieszy. a pan Henryk Gralec ladnie wykrecil sie od odpowiedzi, przychylam sie do glosow ze to dobrze ze Pantera poszla do MOB. Troche za bardzo niepowazne wypowiedzi jak na dorosla osobe, troche dziwne to robic sobie taka antyreklame. nawet w gescie obrony.bez urazy i pozdrawiambruno
Gość Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 Nic nie rozumiem ;-((. Jaki Glassmuller?? he he he he
bjar_1 Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 Aha ,przypomniało mi się - jak byłem w MOB to pracownicy mówili ,że Muzeum ma w miejsce skąd wyciągnęli Panterę" wrzucić do Nidy 160 ton kamienia. Podobno Nida zalicza sie do rzek o charakterze górskim i coś tam... Kazali im wrzucic 160 ton kamienia!pzdrbjar_1P.S. To nie ściema!
Jhaken Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 No to ładnie !!!wykonanie takiego wzmocnienia koryta rzeki to naprawdę spore pieniądze - z doświadczenia wiem, że mogą znacznie przewyższyć koszt samej operacji wydobycia ! Moja firma zapłaciła za wykonanie wzmocnienia opaski brzegowej i zasypanie wyrw w ramach odbudowy szkód popowodziowych prawie 30.000 zł (225 m3. Pytanie czy administrator rzeki żąda kamienia łamanego nowego czy może być z odzysku" ? I tak dobrze, że nie kazali opracować całej dokumentacji !!! Tym nie mniej uważam, że trochę przesadzili z ta ilością - połowa by spokojnie wystarczyła.Pozdrawiam Jarek hydrotechnik-amator" :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.