Bocian Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Napisano 2 Sierpień 2006 Witam !Pomimo wielu prób rozmowy z moderatorami i administratorami do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi lub mnie zbywaliście –to nie ja to kolega itp- za wczorajszy ban-po prostu jaja sobie robicie panowie-wychodzicie z założenia jak Stalin ?Najpierw wyrok a później coś dopasujemy ???A teraz mnie posłuchaj bardzo uważnie.Nie lubię gości którzy najpierw głośno krzyczą a potem myślą. Ten ban mógł wyniknąć z różnych powodów, mogł nie zadziałać skrypt, mógł pomylić się moderator, mógł mieć słabszy dzień jak każdy. Moderatorzy to tak samo ludzie więc popełniają błędy. Ty popelniłeś poprzednio błąd i dostałeś kolejną szansę.Robisz zadymę z dupereli, zacząłeś wyjaśniać" sprawę wczoraj wieczorem, nikt nie ma obowiązku rzucać się do komputera w nocy tylko po to żeby Ci odpowiedzieć. Jesteś krzykaczem, im głośniej tym lepiej. Jako poprzednie wcielenie zostałeś zbanowany jednak zarejestrowałeś się ponownie i to warunkowo Cię nie wyciąłem żebyś miał szanse, po kolejnym banie nie będę tworzył kolejnego precedensu obojętnie czy coś znajdujesz, szukasz, odkrywasz czy nie. Użyje wszelkich środków żeby Ci utrudnić tutaj powrót. O to Ci chodzi, do tego dążysz, nie potrafisz normalnie uczestniczyć w życiu forum?Jeżeli nie odpowiada Ci to forum droga wolna.Temat uważam za zamknięty, login huk100 zostanie usunięty i zablokowany a sam huk_100 vel strazak pozostanie zbanowany do czasu wyjaśnienia sytuacji.acha, jak chcesz sobie z kimś nawrzucać np. z Jacą to zmień forum lub zrób to prywatnie, nie będziesz tu śmiecił. Jace2003 też proszę" o policzenie do dziesięciu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.