obert8 Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Napisano 31 Lipiec 2006 Kurde moze jestem upierdliwy ale dzisiaj o godz 10 na boisku szkoly przy tatrzanskiej jakis glupek zostawil niewypal pewnie przywieziony z lasu jako pamiatka LUDZIE ZASTANOWCIE SIE moze ten pseudo poszukiwacz czyta nasze forum i zastanowi sie pzdr
Zwierzu Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 WitamI dobrze że jesteś upierdliwy.Takie wątki powinny być poruszane na Forum codziennie.Może choć jeden z tych debili się opamięta!!U mnie też sie to nagminnie zdarza.Tylko ja nie mam szcześcia takiego sk... dorwać.A w lesie jestem często.Ale może karta sie odwróci i bede miałprzyjemność" spotkać takiego kolesia.Sparing bokserski bardzo wskazany.Jak nie niezasypane doły,rozrywki na wierzchu to połamane paśniki.I POMYŚLEĆ ŻE WSRÓD NAS SĄ TACY!!!PozdrawiamZwierz
okejos Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 debilizm to fakt... ale zwróccie uwagę jak przedstawiają siłę razenia gruchy.. gdyby tak było naprawdę kazdy strzelający z panzerfausta ginął by po oddaniu strzału
Boruta Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 W sumie zdjęcia są do niczego (właściwie tylko jedno z jednej strony i jakość gazetowa), ale myślę, że to raczej jakiś pocisk od działa niż grucha panzerfausta. Ale opis mnie powalił.Pozdrawiam
okejos Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 tak naprawde sila niszczycielska gruchy byla spowodowana dzialanie ladynku kumulacyjnego... gdyby gruche wystrzelic w scianę to powstanie dziura o srednicy max 1m. gdyby wybuchla w takiej sali to wypadly by szyby..tylko
Boruta Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 Ja jednak nie sądzę, że to grucha była, tylko zwykły pocisk artyleryjski, ale może ktoś tam był, to wie, bo piszą że to grucha panzerfausta kaliber 88 mm he he.Pozdrawiam
vaderian Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 Generalnie co by to nie było, dobrze, że sie nic nie stało. Wychodzi na to, że exploratorzy zaczynają pełnić w społeczeństwie nową funkcję...rozpoznawaczy zardzewiałej śmierci. I tworzą takie siły szybkiego reagowania":)A tyle złego o nas piszą...PozdrawiamVaderian (Łódź)
obert8 Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Napisano 2 Sierpień 2006 no tak ale co za debil to przytargal i zostawil na boisku w szkole
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.