hesus Napisano 28 Lipiec 2006 Autor Napisano 28 Lipiec 2006 Witam,Widmo przeszlosci naszych ziem dotarlo do mnie nawet na urlopie. Oto co znalazlem za wydmie bez wykrywki, ot idac za potrzeba...Pytanie: czy moja hipoteza zawarta w temacie jest sluszna?
pik78 Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 niemiecka odłamkowa 75mm ,sadzac po napisie ,ale czy czolgowa togo nie wiem : \\Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pik78 18:29 28-07-2006
maxikasek Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 nawet dwie. Bez zapalników sądząc z fotki. A coś ty przyjacielu robił na wydmie? Zakazy nie obowiązują ;-)
hesus Napisano 28 Lipiec 2006 Autor Napisano 28 Lipiec 2006 A gdzie lac malem :)Pociskow naliczylem 9 sztuk. Ciekawe, czy jutro beda [zadzwonilem na policje, jak zobaczylem jak dzieciaki wspinaja sie na te skarpy, obiecali wezwac patrol saperski]...
Pytanie
hesus
Witam,
Widmo przeszlosci naszych ziem dotarlo do mnie nawet na urlopie. Oto co znalazlem za wydmie bez wykrywki, ot idac za potrzeba...
Pytanie: czy moja hipoteza zawarta w temacie jest sluszna?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.