Gość Napisano 2 Wrzesień 2003 Share Napisano 2 Wrzesień 2003 Może ktoś się z tym spotkał ?Znalezione na polskich wrześniowych pozycjach. Przypomina mi to iglicę z czegoś cięższego, ale może się mylę.Skręcone ma 21 cm i nie widać żadnych oznaczeń. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Wrzesień 2003 Share Napisano 2 Wrzesień 2003 Może ktoś się z tym spotkał ?Znalezione na polskich wrześniowych pozycjach. Przypomina mi to iglicę z czegoś cięższego, ale może się mylę.Skręcone ma 21 cm i nie widać żadnych oznaczeń. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Wrzesień 2003 Share Napisano 2 Wrzesień 2003 Coś nie udało się wsadzić zdjęcia. Będę próbował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Wrzesień 2003 Share Napisano 2 Wrzesień 2003 Dalsza próba....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek Napisano 2 Wrzesień 2003 Share Napisano 2 Wrzesień 2003 Udało się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berthie Napisano 8 Wrzesień 2003 Share Napisano 8 Wrzesień 2003 WitamJak dla mnie to wtryskiwacz od jakiegoś silnika diesla.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BISIK Napisano 8 Wrzesień 2003 Share Napisano 8 Wrzesień 2003 to nawet nie wygląda,to poprostu jest wtryskiwacz paliwa do silnika diesla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berthie Napisano 8 Wrzesień 2003 Share Napisano 8 Wrzesień 2003 A czy ja napisałem ze wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 8 Wrzesień 2003 Share Napisano 8 Wrzesień 2003 Może od Saurera ;-) ?Pzdr,jotes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
Znalezione na polskich wrześniowych pozycjach. Przypomina mi to iglicę z czegoś cięższego, ale może się mylę.
Skręcone ma 21 cm i nie widać żadnych oznaczeń. Pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.