mp Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Napisano 25 Lipiec 2006 znalazlem na polu w gdyni taka wpinke , ma srednice jakis 2 cm ,wiem ze U.S. znaczy united states ,i raczej wiem co to jest ale wole sie upewnic , wiec prosze o identyfikacje
adi72 Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 Witam. Wygląda raczej jak guzik mundurowy...A Gdynia - bo może po wojnie przypłynął do kraju wraz z mundurem i kolesiem z amerykańskiej strefy.Pozdrawiam.
mp Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Napisano 25 Lipiec 2006 nie ,napewno nie guzik ,jest od srodka wyukly tylko ma na dole takie jakby kulko czyli raczje napewno jakas wpinka ,wydawlao mi sie ze widzialem to w kolnierzach amerykanskich oficerow
Darek419 Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 Witam.Korpusówka z kołnierza.pozdro.http://www.germanmilitaria.com/OtherNations/USAInsignia.html
mp Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Napisano 25 Lipiec 2006 a jednak dobrze kojarzylem ! dzieki wielkie !
Pytanie
mp
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.