kendez Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Napisano 25 Lipiec 2006 jakiś czastemu znalazłem TO w parku już przed oczyszczeniem krztaut przedmiotu kojażył mi się z iglicą od czegoś sporego. przedmiot ma ok 17 cm długości proszę zmawcę o pomoc.
kendez Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Napisano 6 Sierpień 2006 moze od flaka jakiegos lokalizacja by na to nawet wskazywała, panowie moze jednak ktoś wie cóż to za ustrojstwo
Darek419 Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 Witaj.To jest coś podobnego.Więc twoje znalezisko może być iglicą od działa.pozdro.
kendez Napisano 26 Lipiec 2006 Autor Napisano 26 Lipiec 2006 a moze znajdzie się ktoś kto wie od czego ta IGLICA ??
kendez Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Napisano 25 Lipiec 2006 jakiś czastemu znalazłem TO w parku już przed oczyszczeniem krztaut przedmiotu kojażył mi się z iglicą od czegoś sporego. przedmiot ma ok 17 cm długości proszę zmawcę o pomoc.
Pytanie
kendez
jakiś czastemu znalazłem TO w parku już przed oczyszczeniem krztaut przedmiotu kojażył mi się z iglicą od czegoś sporego. przedmiot ma ok 17 cm długości proszę zmawcę o pomoc.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.