Merdoc Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Napisano 23 Lipiec 2006 witam to zdjecie ściągnołem z allegro ale mój jest taki sam ale w lepszym naszczescie stanie i mam pytanie coto za pistolet nazwa jaka armia go uzywałą i moze jakie dane techniczne na jego temat dodam zezostał wykopany w gdańsku
Merdoc Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Napisano 23 Lipiec 2006 czy winika z tego ze to niemiecki pistolecik a czemu belgijka zwany
Merdoc Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Napisano 23 Lipiec 2006 witam to zdjecie ściągnołem z allegro ale mój jest taki sam ale w lepszym naszczescie stanie i mam pytanie coto za pistolet nazwa jaka armia go uzywałą i moze jakie dane techniczne na jego temat dodam zezostał wykopany w gdańsku
Darek419 Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Witam.To nie jest przypadkiem to.pozdro.http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=344846
fanatyk6 Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Witam,pistolet używany przez armię belgijską (poza tym także holenderską, francuską, polską, jugosłowiańską,). Później przejęty przez Niemców jako Pistole 626 (b) w kal. 7,65 lub Pistole 641 (b) w kal 9 mm. Pozdrawiam,Fanatyk6
Prausti Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Ten pistolet wyglada tak samo jak ten mój browning hehe.Wysyp belgijek nam sie zrobił.
Pytanie
Merdoc
witam to zdjecie ściągnołem z allegro ale mój jest taki sam ale w lepszym naszczescie stanie i mam pytanie coto za pistolet nazwa jaka armia go uzywałą i moze jakie dane techniczne na jego temat dodam zezostał wykopany w gdańsku
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.