Skocz do zawartości

SZKARBY POWSTAŃCÓW

liha

Rekomendowane odpowiedzi

Witam:))) jestem ciekawy kto szukał SZKARBÓW z Powstania Styczniowego, piszę to bo znam pare pewnych na 100% lokacji" , moja historia ----ide z brejdakiem po lesie, tak o sobie macham garecikiem , staram sie go wciągnąć w moje hobby , chłopak ma 16 lat , wiec tylko d..py mu w głowie, ja to rozumiem , ale próbować zawsze warto.Wiec idziemy sobie , machamy wykrywką , i nic , kompletnie nic, aż tu nagle widze gościa który w środku lasu kopie piach , sympatyczny (a propos gajowy jak sie potem okazało), zobaczył wykrywacz podchodzi i mówi ---jest takie jedno miejsce---ale trzeba georadar (wielu z Was sie orientuje , jak to urządzenie działa , a tym co nie wiedzą powiem , że chodzi o dobrego operatora i właściwą interpretacje danych , zresztą na jedno wychodzi), mówie , że owszem , pare telefonów , pare dieńgów i sprzęt jest.AAAAAAAAAAAAAA to tak hehehehehehehehehe? a Co ja z tego będę miał????-pyta leśnik(rozsądne i logiczne pytanie moim zdaniem).Znam jedno miejsce ---pewniak ---Niemcy nawet byli (południowo wschodnia Polska , więc jak Niemcy byli to pewniak:)))).7 skrzyń , na sześciu metrach głębokości.tylko.....trzeba z georadarem przejść 16 hektarówl lasu (potem brachol sie spytał , cy często mam takie nowości ).Wiem , w każdej informacji może być maleńkie ziarenko prawdy alee..........Ciekawostką jest że tydzień póżniej czytałem o SZKARBIE powstańców w Odkrywcy , a miejsce ukrycia było w innej części Polski.Jak wiele razy słyszeliście takie nowinki i jak na to reagować hehehehehehehehe.Facet był starszy ode mnie , więc jak trzeba podziękowałem i pożegnałem kulturalnie (brat coś wspominał potem o kopaniu w dupe---ale nastolatek , gorąca krew , rozumiecie).pozdrawiam i przepraszam za grafomanie.liha

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie