Kiki Napisano 22 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2006 Może jakiś wspólny wypad z wykrywkami ludzi z Sosnowca i okolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 Witam. Jestem z Mysłowic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiki Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2006 Witaj Suchy musimy się zgadac na jakiś wspólny wypad. Znam fajne miejsce w Mysłowicach rok temu kopałem tam , jak znajdę chwilke to dam fote co wydarłem z twoich terenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 no to daj fotke:) a mozesz powiedziec o jakie moejsce Ci chodzi? jak bysmy sie umowili na jakies kopanie w okolicahc Myslowic to jeszcze ktos by sie z wykrywka znalazl na wspolne kopanie:)pozdrawiam i czekam na foto:)Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 aha i jeszcze jedno, co kopiesz?i jaki masz wykrywacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Witam, ja też jestem z sosnowca. Ciekawy pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 widze ze jakis ludzie sie zbieraja, Kiki zyjesz tam jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 najlepiej bedzie jak podacie swoje gg, moje to 5563973, moze wtedy sie zgadamy, wymienimy info:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 4826652 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 no i co temat umarl....:/, chyba jak wszystkie tematy zwiazane ze slaskiem:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 http://odkrywca.pl/kontakty/index.php?action=lista&coz=wojewodztwo&kt=slaskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 wiem ze jest cos takiego:) ale to jest bezsensowne bo polowa ludzi ktorzy sie tam znajduja nie wchodza na forum, a wielu odwiedzajacych forum nawet sie tam nie wpisuje....QB@ i chodzilo mi o to ze Kiki zapodal tematem a teraz sie nie odzywa? Kiki jestes tam?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Odświeżam temacik :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Kuba Ty odswiezasz temacik, ale po co? tylko my cos piszemy bo Kiki sie nie odzywa:/. A wiec co powiesz:D?hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 jest ktoś na tym forum z sosnowca, dąbrowy górniczej, myslowic albo katowic/ regionu ?? mozna bylo by zorganizowac jakis wypad ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zkoscian Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Z Mysłowic - mam czas i jestem zawsze gotowy do wyprawy czekam na propozycie.GG 733296 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.