Cezar777 Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Napisano 21 Lipiec 2006 Witam jestem uzytkownikiem gareta GTI2500 jestem z niego zadowolony ale slyszalem ze XLT ma lepsze osiagi,nie wiem czy jest sens wymienic sprzet z GTI2500 na XLT.Patrzylem na wyniki testow tych wykrywaczy i byly zblizone.Szukam drobnicy.Prosze o opinie na ten temat.Z gory dziekuje.
VanWorden Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 Witam.Napiszę krótko - jeśli znajdujesz i znasz już swoje GTI, to nie warto.. Trzymaj się swojego sprzętu i szukaj lepszych miejscówek:)Jeśli chcesz porównań, to zawitaj na forum XLT..PozdrawiamVW
Cezar777 Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Napisano 23 Lipiec 2006 Dzieki kolego,to nie tylko twoja opinia zeby nie zmieniac sprzetu,wiec pozostane przy GTI2500.Chodze na Garetach juz 5lat i uwazam ze to swietne wykrywacze.Jestem z okolic Wroclawia,z checia bym sie wybral w teren z kims kto ma XLT I POROWNAL ICH OSIAGI.
VanWorden Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Witam!Zapraszam na forum XLT, gdzie znajdziesz użytkowników tego sprzętu (i innych) w pobliżu siebie:)VW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.