Martin Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Napisano 19 Lipiec 2006 Andink napisał:Witam zwracam sie z prozba do was kolegow o to zeby mi doradzic cos na temat "PI Pulser 2-pro oraz "W-3P tzn chodzi mi o to ze chcialbym poszukac troche po starych zamku,kosciele, i gruzowiskach a tagze przy bunkrach a tagze tereny poniemiecki... bardzo prosze o pomoc....pozdrawiam"Wątek przeniesiony z tematu Ranking wykrywaczy"Andink i inni użytkownicy z generacji" GG :), bez przesady panowie , jako , że w języku polskim są jeszcze takie literki jak ą, ę ,ż itp. to w miarę możliwości staramy się ich używać a i czasem jakąś końcówkę też wypada odmienić ;) , bo taką twórczość" jak powyżej naprawdę ciężko się czyta. Martin
kocur Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 Witam !Kolego Martin, zważ że czasami zdarzają się użytkownicy klawiatur bez polskich znaków. Czasem mają tylko dostęp do sieci w pracy więc ...Ja mam kilka komputerów w firmie i systemy operacyjne w nich są różnie skonfigurowane przez admina. pozdrawiam !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.