Skocz do zawartości

PECH??????????

KURT2005

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam czy ostatnio tez przesladuje kogos taki pech ze nic niemoze znalezc.Ja juz od jakis 4 wypraw wracam z monetkami PRL a o militarce moge zapomniec 1 łuska na cała wyprawe.A co najlepsze nieszukam w jednym miejscu.Wczorajsza wyprawa całodniowa(WARKA,KONARY,KOŁBIEL)I NIC.Załamac sie mozna :(
Pozdrawiam KURT2005
Napisano
Ja mam tak samo....... 3 WYPRAWY W RóZNE MIEJSCA I NIC!! :( :( Może dzisaj sie coś poprawi bo wybieram się na stawy.... ale wątpie ze coś konkretnego znajde....... :|

Pozdrawiam Schmeisser92 :D
Napisano
A ja własnie wróciłem .Dzisiejsze znalezisko tarcza od orzełka reszty brak:(.pozatym 130km przejechane i nic wiecej nieznalazłem.
Napisano
Wykrywka spoko działa tylko obawiam sie ze tereny sa juz tak przetrzepane ze bedzie coraz ciezej cos trafic.Ostatnio mam wrażenie ze wykopuje cos co ktos wykopał pare lat temu i stwierdził ze mu niepotrzebne i zasypał spowrotem.JEST CORAZ CIEZEJ WEDŁUG MNIE A BEDZIE JESZCZE GORZEJ
POZDRAWIAM
Napisano
Jak na razie dla mnie ten sezon słabiutki..., co fakt to fakt, ludzi z wykrywaczami przybywa, a fantów coraz mniej...
Pozdrawiam!
Napisano
Mój też niedawno trafił do serwisu, na szczęście po 4 dniach miałem go już z powrotem i tu wielkie uznanie dla Proscana za tą ekspresową naprawę...
Mało tego w ciągu 2 tygodni wysiadł mi półroczny telewizor i prawie roczna cyfrówka...
Albo pech, albo jakość sprzętu mimo, że firmowy pozostawia wiele do życzenia...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie