Skocz do zawartości

do 650zł

rafael31

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
jaki kupić wykrywacz w tej cenie? najlepiej jakby miał dyskryminację, nienajgorszy zasięg, nastawiem sie na militarkę ale fajnie gdyby łapał tez monetki.
ace 150 sie nadaje???? PZDR.
Napisano
ACE 150 jest bardzo dobry na monetki, militarka raczej odpada ze wzgledu na maly zasieg. Poszukaj raczej jakiegos uzywanego Rutusa, moze First plus.
Napisano
co sądzicie o tych?
http://www.allegro.pl/item115310146_wykrywacz_metali_master_ii.html

http://www.allegro.pl/item115320878_wykrywacz_prospector_.html

http://www.allegro.pl/item115473998_penelektronik_wykrywacz_dukat_5_cena_promocyjna.html

http://www.allegro.pl/item115000938_wykrywacz_metali_prod_usa_bounty_hunter_quick.html
Napisano
polecam dukat 5 sam sie zastanawiałem nad ace 150 ale sie rozmysliłem i wziełem po promocij dukata 5 za 650zł i jestem zadowolony choc takie głupoty niekturzy na jego temat wypisuja ze jest do kitu ja go przetestowałem w terenie jak tylko paczka doszła i tak dzisiejszy = 1 grosz = spod 26cm warstwy ziemi z nabojem od mausera z 36 cm monete dzisiejsze 1 zł tez cos ponad 25 cm niemuwiac o wiekszych przedmiotach ja jstem bardzo zadowolony z tego zakupu choc inni wypisuja ze to badziewie ten wykrywacz i ogulnie wszystkie z tej serii nadaje sie na monety i na militarke jest super!!!!!! bo sam jestem wybredny i sie długo zastanawiałem nad zakupem nowego wykrywacza oczytałem sie na temat ruznych wykrywaczy w podobnej cenie lub wyzszej i doszedłem do wniosku ze nieszkodzi akurat tego dukata 5 kupic i wyprubowac i jak narazie jest spoko spisuje sie na medal jak dlamnie polecam go szczerze !!!!
Napisano
a co ma to wspulnego ztym co napisałem wyraziłem swoia opinie ze ten wykrywacz jest spoko i na monety jak i na militarke wiec oco ci chodzi bo nierozumiem
Napisano
i co tam takiego napisałem ze odrazu tak naskakujesz czy z innymi chodziłem ciebie wszedzie jest pełno i wszystko prawie krytykujesz ten do kitu ten sie nienadaje a ja mu napisałem ze wszedzie akurat ten wykrywacz krytykuja ze słaby ze do kitu a wcale tak niejest jak onim pisza na monetki taksamo dobry jak i na militarke a ja tez chciałem kupowac tego ace tos mi napisał ze tylko nadaje sie na monety do niczego wiecej wiec kupiłem akurat dukata 5 i wcale na niego nienazekam jest wystarczajacy i wcale nieodbiega od ace 150 choc niby ace 150 jest tylko na monety jak to kiedys napisałes umnie w poscie wiec wybrałem dukata bo jest tez na militarke a ace 150 niby tylko na monety wiec oco ci biega krytyku na kazdym poscie wszystko wiesz lepiej i wszystko juz wyprubowałes jestes wszechwiedzacy a chyba lepiej sie na tym wychodzi jak chyba nieposłuch sie ciebie i sie samemu niewyprubuje to jest moja opinia wiec niech przestana krytykowac niektuzy tego dukata bo wcale niejest zły za jakiego napewno ty go uwazasz ok skończyłem ja sie wypowiedziałem i wytestowałem jest spoko i na monety i militarke a ty mozesz krytykowac ile chcesz
Napisano
W jaki sposób skrytykowałem Dykata?? Jakoś nie mogę się doczytać gdzie uszczypliwość z mojej strony?? Zapytałem czy chodziłeś z ACE, ponieważ jestem ciekawy jak wypadło porównanie wg Ciebie.

PS. Tak długiego zdania w życiu nie widziałem :D , brakło mi tchu przy czytaniu.
Napisano
Tak to jest jak chciałeś zaoszczędzić, ale są jeszcze dwie sztuki. Wśród nich jest First Plus (z wyświetlaczem) ale cena będzie raczej wyższa.
  • 2 weeks later...
Napisano
Słoneczny Ty też robisz anty reklame innym producentom!!!
apomnij o krajowych wykrywaczach, no ewentualnie wykrywacz ze stajni Rutusa"
Ile dostajesz kasy za reklame?? Moze ja zaczne reklamowac bo widze ze to sie nie da rozmawiac o innych krajowych produkcjach!!
Mi sie podoba ten Bounty Hunter lecz na militarke odpada bo ma słaby zasieg! Ale na monety jest ok, nawet bardziej ok niż Rutus!
JEDNAK RUTSUS JEST LEPSZY POD ZWGLEDEM MILITARI, MOZE KONSTRUKCJA JEST NIE DOPRACOWANA ALE BEDZIESZ MIAL EFEKTY!!
Z TEGO CO ZAPROPONOWALES BIERZ RUTUSA!!!
Pozdrawiam
Napisano
Heh... co do niku to celowo... .
A co do stawki nie chwal sie głośno bo skarbówka zainteresuje się Tobą!

A jeżeli chodzi o zasiegi to polecam wykrywacz HS-3(Pana Smętkowskiego) Trudny jest w ustawieniach jezeli ktos sie nauczy nie ma lepszego!! Potrafi puszke po piwie 0,5l zakopana w piachu wykryc z 110cm! A hełm 190cm!!!
Zbiera równierz monety!! Nie jest to dyskryminacja tonowa, ale równie skutecznie zbiera!
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie