Skocz do zawartości

Dla poczatkujacych

okosoko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam 24 lipca wyruszam na urlop ocvzwiscie chce go spedzic bardzo aktywnie z wykrywaczem w reku .
Prosze was o pomoc w wybraniu sprzetu w rozsadnej cenie dle poczatkujacego .Prosze doradzcie, PILNE
co sadzicie o tym http://www.allegro.pl/item115344069_wykrywacz_metali_nowy_gwr_z_dyskryminacja.html

pozdrawiam
Napisano
Jeszcze jedno moze JABEL co to takiego ?
Dodam ze jestem poczatkujacy.
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=113905265
a co o tym myslicie?
pozdrawiam
Napisano
tak, ten wykrywacz oferuje jedynie ruch na świezym powietrzu, można znaleźć nim też zagubiony przedmiot pod warunkiem, że będzie to np. maluch 126p ukryty w wysokich trawach. Sprzedawca pisze prawdę!!
Napisano
oczywiście piszę o chińskim wykrywaczu metali cytuję żelazawych". Jabla nie znam, polecam za to te z gwarancją i kupowane ze sklepu lub od producenta.
Napisano
Dzieki za odp. moze masz jakies namiary na sklep ze sprzetem w cenie ok350 zl.
mizernie ale musze sie w tym zmiescic.
Pozdrawiam
Napisano
rozumiem, ja tez musiałem się zmieścić w 600zł i to po dłuuuugich negocjacjach z żoną, 400 zł kosztuje wykrywacz pionier z firmy penelektronik (u góry tego forum czasem się pojawia banerek)
Napisano
tak bh tracker IV, bh quick silver albo garret ace 150 - wszystkie po 599 zł. Sam mam trackera, nie jest i nie był to szczyt moich marzeń, ale za tę cenę jest fajny. Nie kupuj używanych.
Napisano
A dlaczego to nie kupować używanych? Jeżeli chodzi o sprawne wykrywacze, to moim zdaniem lepsza używana firmówka niż nowe badziewie. Tak jak w swoim czasie lepszy był 15-to letni mercedes niż nowy maluch. Oczywiście najlepiej kupić nową firmówkę, ale na to nie wystarczy 400zł. Chodzę z używanym tesoro. Z tego co widzę działa. Kupiłem go, choć wcześniej miałem nowy polskiej produkcji. I jest to zamiana na plus.
Napisano
A ile dałeś za tesoro? Ja bym chciał mieć np. garretta gtax 550, nawet używanego. Ale używanych wykrywaczy z wyższej półki za cenę 500 złotych jeszcze nie spotkałem, chyba, że walnięte. Okosoko podał cenę i pytał co za to można kupić, więc mu podajemy...
Napisano
No to sie porozgladalem,poczytalem,przemyslalem i udalo mi sie duzo wyperswadowac .
Moj wybor to Garrett Ace 150 .
Mysle ze sie oplaci za 599zl.
Teraz tylko szybko zamawiac bo w nastepny poniedzialek ruszam.
Dzieki wszystkim, Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie