dareQ Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Napisano 12 Lipiec 2006 Witam!czy ktos z was ma namiary na Pana Roberta Jurgę (speca od MRU)- miałem adres mail'owy ale gdzieś go zgubiłem... :( obiecał mi pomoc w sprawie niemieckich baraków technicznych które stały niedaleko mojej miejscowoci w czasie wojny. Zebrałem już troche informacji i teraz nie mam jak się z nim skontaktować... Będę wdzięczny za podpowiedzi...
waldi550 Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 Witam Zadaj pytanie na poniższym forum.http://www.bunkrowiec.com/forum/
Hansdekawka Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 Witam,zadzwoń do infotmacji tepsy i spytaj o nr telefonu sołtysa w Boryszynie.Pozdrawiam, Hansdekawka.
dareQ Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Napisano 14 Lipiec 2006 :) dzięki.. spróbuję i tu i tu.. ale on chyba nie jest z samego Boryszyna.. mam ndzieję że znajdę..
tosh Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 witamW ksiazce Twierdza Europa" sa nastepujace namiary: Robert Jurga, Boryszyn 33, 66-218 Lubrza i adres strony: www.siteo.netpozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.