Pimosz Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Napisano 10 Lipiec 2006 Witam! Od kilkunastu lat używam wykrywaczy metali, a przez ostatnietrzy lata używałem BH QD II.Kilka dni temu kupiłem Minelaba Explorera II i testowałem go na fabrycznych nastawach. Wykopałem kilka monet,ale wykrywacz daje bardzo częste sygnały, które rzadko się powtarzają.Czy przy nastawach fabrycznych to normalne?Proszę doświadczonych użytkowników tych wykrywaczy o wskazówki dotyczące dokładnego strojenia (ustawiania).Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Pimosz
woytas Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 poszukaj kilka dni temu byl post o ustawieniach explorera- ja skorzystalem z rad kolegow i na plazy poszlo nawet nawet
boleslawbols Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 witam!ustaw go tak :Tryb advanced - zaznacz : Fast, Deep ------ iron mask na -7, czulosc conajmniej 27 - przed poszukiwaniem uzyj Noise Cancel i jazda w teren!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.