1Dpmaczka Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Witam Panowie!Mieszkam w małej miejscowości Żórawina 15km od Wrocławia ( na południe) Mam już skompletowanego Maczka (oprócz stena:) ) i teraz biore się za wrzesien39. Moje zainteresowania są zwiazane z odwachem wiec chciałem do nich dołaczyc, ale niestety mam dopiero 15lat i narazie o samodzielnych wyjazdach do Poznania moge pomarzyc ale jeżeli mógłbym sie wybrac z kims na manewry na Dolnym Ślasku to napewno bym skorzystał z zaproszenia:)PozdrawiamAdam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachuss Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Panowie !! Dopóki sie nie dorośnie do wieku ok 17-18 lat nie ma co myśleć o kupnie munduru! Ja swój kupiłem w wieku ok 16,5 lat i widze że dobrze zrobiłem biorąc większy bo teraz jest dobry/na styk. Ze względu na rozpęd jaki nabrała rekonstrukcja w Polsce mineły czasy gdy niepełnoletnich brali do zabawy w pole"... pirotechnika, broń itd. Osobiście zaczynałem w wieku 14/15 lat ale były inne czasy :) Poza tym byłem zawsze wyrośnięty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Dpmaczka Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Stachuss : sugerujesz że ja sie narazie nie nadaje do żadnej grupy? Sorry ale dużo grup ma w regulaminie że przyjmują osoby pełnoletnie lub niepełnoletnie z zaświadczeniami opiekuna. A co do zachowania, broni i pirotechniki to już zależy od osoby. Może osoba miec 18 lat i zachowywac jak dziecko, i może byc dziecko zachowujace sie jak dorosły. Wiec proszę Cie nie oceniaj nikogo po wieku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeager Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 1Dpmaczka czy e-mail, który podałeś jest aktualny wysłałem Ci krótką wiadomość. pozdr. J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Dpmaczka Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Ten już nie, nowy mr_adam@onet.eu ale odpowiedz wysłałem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 15 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2006 Mój tato by mi pomógł w zarejestrowaniu GRH. Ja potrzebuje chętnych!!!! Wiek nie robi różnicy!!!. Mundur już mam:-bryczesy-marynarke-pas oficerski-mauzera-raportówkęPS:Mieszkam w Żmigrodzie. Chętni zgłaszać się!!!!A co do pana panie 1D Maczka:Pogadam z Festung Breslau może oni przyjmą nas na manewry;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 ja mam 16 lat i jakos nie mialem narazie wiekszych problemow z braniem udzialow na inscenizacjach ani z tym zeby pobrac bron z filmowki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 15 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2006 Mój nowy e-mail normandia@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Dpmaczka Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 Rycerz sprawdz maila, napisałem Ci coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachuss Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Do 1Dpmaczka: I to prędzej byłoby niepoważne - twoje słowa że ja twierdze że sie nie nadajesz. Nic takiego nie powiedziałem! Z resztą zupełnie sie zgadzam - i nie oceniam nikogo po wieku! Ja pisałem tylko o kupowaniu munduru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Dpmaczka Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Co do munduru to sie zgadzam, ale chodzi mi o ten kawałek:Ze względu na rozpęd jaki nabrała rekonstrukcja w Polsce mineły czasy gdy niepełnoletnich brali do zabawy w pole"... pirotechnika, broń itd.Jeżeli czymś Cie uraziłem to przepraszam,nie zamierzam miec wrogów tylko ,,nie zgadzam się'' i mam nadzieje że nie masz mi tego za złe.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.