Skocz do zawartości

Nowa GRH w okolicach Wrocławia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panowie!
Mieszkam w małej miejscowości Żórawina 15km od Wrocławia ( na południe) Mam już skompletowanego Maczka (oprócz stena:) ) i teraz biore się za wrzesien39. Moje zainteresowania są zwiazane z odwachem wiec chciałem do nich dołaczyc, ale niestety mam dopiero 15lat i narazie o samodzielnych wyjazdach do Poznania moge pomarzyc ale jeżeli mógłbym sie wybrac z kims na manewry na Dolnym Ślasku to napewno bym skorzystał z zaproszenia:)
Pozdrawiam
Adam

Panowie !! Dopóki sie nie dorośnie do wieku ok 17-18 lat nie ma co myśleć o kupnie munduru! Ja swój kupiłem w wieku ok 16,5 lat i widze że dobrze zrobiłem biorąc większy bo teraz jest dobry/na styk. Ze względu na rozpęd jaki nabrała rekonstrukcja w Polsce mineły czasy gdy niepełnoletnich brali do zabawy w pole"... pirotechnika, broń itd. Osobiście zaczynałem w wieku 14/15 lat ale były inne czasy :) Poza tym byłem zawsze wyrośnięty :P

Stachuss : sugerujesz że ja sie narazie nie nadaje do żadnej grupy? Sorry ale dużo grup ma w regulaminie że przyjmują osoby pełnoletnie lub niepełnoletnie z zaświadczeniami opiekuna. A co do zachowania, broni i pirotechniki to już zależy od osoby. Może osoba miec 18 lat i zachowywac jak dziecko, i może byc dziecko zachowujace sie jak dorosły. Wiec proszę Cie nie oceniaj nikogo po wieku.
Pozdrawiam

Mój tato by mi pomógł w zarejestrowaniu GRH. Ja potrzebuje chętnych!!!! Wiek nie robi różnicy!!!. Mundur już mam:

-bryczesy
-marynarke
-pas oficerski
-mauzera
-raportówkę

PS:Mieszkam w Żmigrodzie. Chętni zgłaszać się!!!!

A co do pana panie 1D Maczka:Pogadam z Festung Breslau może oni przyjmą nas na manewry;)

Do 1Dpmaczka: I to prędzej byłoby niepoważne - twoje słowa że ja twierdze że sie nie nadajesz. Nic takiego nie powiedziałem! Z resztą zupełnie sie zgadzam - i nie oceniam nikogo po wieku! Ja pisałem tylko o kupowaniu munduru.

Co do munduru to sie zgadzam, ale chodzi mi o ten kawałek:
Ze względu na rozpęd jaki nabrała rekonstrukcja w Polsce mineły czasy gdy niepełnoletnich brali do zabawy w pole"... pirotechnika, broń itd.
Jeżeli czymś Cie uraziłem to przepraszam,nie zamierzam miec wrogów tylko ,,nie zgadzam się'' i mam nadzieje że nie masz mi tego za złe.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie