sowa M Napisano 9 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2006 Znalazłem to foto w necie czy taka broń była produkowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 To chyba cos dla samobójców ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 i to wielokrotnego użytku, gdyby pierwszy raz się nie udało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbooj Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 MAS Mle 1892 dla niezdarnych samobójców :). A tak poważnie to dzieło Guido Poggiego, mistrza cyfrowej obróbki obrazu i surrealistycznych grafik - coś, co tygryski lubią najbardziej (między innymi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbooj Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 ..krocząc śladem mistrza:). Niestety, nie dysponuję zdjęciami p04 wysokiej jakości.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Australian Infantryman Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Widziałem kiedyś rysunek podobnego rewolweru w amerykańskiej gazecie, w latach siedemdziesiątych. Podpis brzmiał : Polish revolver. Osobiście posiadam kubek made in USA z napisem \\Polish coffee mug\\" Kubek jak kubek, tylko, że ucho do trzymania znajduje się ... wewnątrz. [Usunąłem końcówkę postu - proszę bez polityki, dosyć jej mamy naokoło ostatnio. Gambit.]Post został zmieniony ostatnio przez moderatora admin 12:31 10-07-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
admin Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Kocur i acer - usunąłem Wasze posty jako nie związane z tematyką wątku ani forum. Jeśli chcecie robić polityczny kurnik to róbcie to gdzie indziej, rozumiem frustrację wydarzeniami politycznymi, ale większość chyba wchodzi na to forum po to, aby poprzez swoje hobby od polityki odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Racja, mea culpa. Przepraszam.Ps. Rewolwer samobójców rewolwerem - widziałem kiedyś na pewnym forum zdjęciwe wykopka , ale parabellum ???jakiś nonsens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbooj Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Tak, podobnie jak rewolwer, parabellum to nonsens, sam go zmajstrowałem na photoshopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.