partyzzant Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Napisano 7 Lipiec 2006 Średnica zewnętrzna 32mm, wysokość 39mm. Na zewnątrz jest cieńka mosiężna watstwa, a na niej widoczne nacięcia.Drugi raz już coś takiego trafiłem i nie wiem co to jest. Może ktoś ma jakieś propozycje? Za pomoc z góry dziekuję.
adler153 Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 zgadza sie - beben hamujący z piasty rowerowej typu torpedo.tuleja jest stalowa a na niej plaszcz mosiezny.
von Neumarkt Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 A nie jest to część od torpeda rowerowego?,chociaż mogę się mylić bo wymiary trochę mi nie podchodzą.
partyzzant Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Napisano 7 Lipiec 2006 Wegług mnie części do torpeda sa robione ze stali bo mosiądz jest dość miękki i łatwo by się ścierał, pozatym jak już wspomniałem znalazłem już takie dwa w różnych miejscach przy czym oba na liniach radzieckich.
partyzzant Napisano 28 Lipiec 2006 Autor Napisano 28 Lipiec 2006 Dzięki za identyfikacje w końcu jestem pewien. Szkoda tylko że to zwykły śmieć..
Pytanie
partyzzant
Średnica zewnętrzna 32mm, wysokość 39mm. Na zewnątrz jest cieńka mosiężna watstwa, a na niej widoczne nacięcia.Drugi raz już coś takiego trafiłem i nie wiem co to jest. Może ktoś ma jakieś propozycje? Za pomoc z góry dziekuję.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.