seeker Napisano 6 Lipiec 2006 Autor Napisano 6 Lipiec 2006 Od czego to mogło być? Przy końcu wystawały z tego jakieś kabelki.Pzdr
seeker Napisano 6 Lipiec 2006 Autor Napisano 6 Lipiec 2006 Od czego to mogło być? Przy końcu wystawały z tego jakieś kabelki.Pzdr
partyzzant Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Według mnie jest to pocisk od Panzerschrecka :)
partyzzant Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Z fotki widać że jest cały. Już miałem taki i wolałem zostawić go na swoim miejscu :) lepiej tego nie ruszać. Tu masz więcej informacji http://www.inert-ord.net/atrkts/pschrek/index.html
Schmeisser92 Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 100% pocisk od Panzerschrecka. Ja bym to zostawił albo wezwał spaerów. Pozdrawiam Schmeisser92 :D
Wilczek Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Odpal go to będziesz wiedział.Jak mocno pier..D"..olnie to znaczy że niemiecki.Jak syknie to radziecki.Ale lepiej nieruszac i nie zakopywac , bo jak życie znam to urwie ci połowe tułowia jak będziesz miał dużo szczęścia. Z moich doświadczeń wynika że nie warto tego złomu zbierac bo ukróca życie.więc by nikt inny nie trafił na niego to daj znac anonimowo do Policji lub Straży pożarnej
MaciekC Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 ja jak widze w czasie wykopywania ksztalt pocisku to niewyciagam go wogle. fotka nie jest warta takiego ryzyka.
Pytanie
seeker
Od czego to mogło być? Przy końcu wystawały z tego jakieś kabelki.
Pzdr
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.