zbyniek Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 w morde jeża ja szukam i nigdy żadnego hełmu a ty tyle ich masz ja bym wrzystkie powiesił na ścianie albo położył na pólkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2007 zbyniek -ale one właśnie u mnie wiszą na ścianach i leżą na półkach ,nawet żyrandol mam z hełmu heheh:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz91 Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 No ładne skąd ty tyle tego masz ? wiesz jak byś chciał się pozbyć jakiś podwójnych lub potrójnych egzemplarzy to ja chętnie przyjmę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 No ja też gdybyś miał więcej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 No ja też gdybyś miał więcej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 to tylko mała część -ale na forum są panowie z prawdziwymi kolekcjami ja to jestem pikuś -oni to dopiero mają :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz94-39 Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Huk nie no żyrandol wymiata ale to orginalny hełm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.