suchy ss Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 hehe dowiedzialem sie gdzie na kopalni w mojej miejscowosci byl magazyn OC, wiecie mama pracowala w strazy przemyslowej wiec mniej wiecej wie gdzie to, ale mam problem bo nie wiem jak sie tam dostac:/ moze macie jakies pomysly?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 to z przed wczoraj jeszcze z magazynu he- wz31/50 strażak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 troche podniszczony -ale -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 i taki jeszcze lokalny klimat wz.50-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 wypytywalem sie znajomych czy na kopalni jest jeszcze pozostalosc tego magazynu ale...nikt nic nie wie;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 wyszedł tam jeszcze wz.35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 a podają że był ze stopu nierdzewnego -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 wz.35-lekki niklowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 huta Ludwików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 i jeszcze taki miedziak z oderwanym grzebieniem i resztką czarnej farby -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 praktycznie w jednym miejsu cała Polska przedwojenna i nie tylko pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Listopad 2007 Autor Share Napisano 19 Listopad 2007 Ostatnio odwiedziłem zaprzyjaźnione magazyny OC –robili kasacje jeszcze taki wz.31 wyszedł heheh-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Listopad 2007 Autor Share Napisano 19 Listopad 2007 2 -w zasadzie miałbym już wszystko oprócz bojowego wz.31 z magazynów OC. bo takowy posiadam ale musiałem go sam odrestaurować więc to już nie oryginał i trochę czerepów ze złom w dobrym stanie -ale ! ale w magazynach go nie trafiłem :):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poszukiwacz666 Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 no to ja zaszeleje bo mieszkam pod katowicami i pelno tu kopalni a napewno mialy takie magazyny do najblizszej kopalni mam jakies 10minut na piechotea w okolicy jakies 15 kopalni i huty i elektrownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Listopad 2007 Autor Share Napisano 19 Listopad 2007 i wyobraź sobie że w ostatnich paru latach zlikwidowano masę takich magazynów -zasuwaj może coś uratujesz przed złomem -bo oni wszystko tam wywożą -muszą mieć kwit ze złomowiska -pozdor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Listopad 2007 Autor Share Napisano 19 Listopad 2007 poszukiwacz666 Ale powoli najpierw musisz sobie znaleźć dojście do ludzi którzy się tym opiekują – bo tak na wariata to nic nie załatwisz –dobrze mieć parę hełmów wz.50 na wymianę sztuka za sztukę –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poszukiwacz666 Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 z dojsciem to nie bedzie problem bo moi sasiedzi to w 3/4 gornicy i to sami ich koledzy sa i napewno cos poradza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 poszukiwacz666 ja pracuje na kopalni i probowalem sie dowiedziec kto sie opiekuje tymi magazynami bo na mojej kopalni tez takowy sie znajduje, piecze nad nim trzyma szef zmiany ochrony z prywatnej firmy ktora pilnuje kopalni, on posiada klucze do tego pomieszczenia i nie wiem jak zagadac;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Listopad 2007 Autor Share Napisano 19 Listopad 2007 No trudno –trzeba poszukać do niego dojścia –zawsze jak podprowadzi was ktoś kogo on zna gadka może nabierz kolorów –sami nie próbujcie jak nie macie dobrej bajery -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz91 Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 http://img80.imageshack.us/my.php?image=dsc00103nh4.jpg to moje fanty z magazynu OC koszt Absolwent 0/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 przeplaciles;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter_k Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Ja bym wolał flaszkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek94 Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 oj .... w 97 najpierw w Grupie k/Grudziądza potem w Łasku miałemprzyjemność bawić sie"w takim czymś. Myśle że w każdej jednostce wojskowej znajdziesz takie cuda ;-D a mapewno w zapasach tz.Wojennych. Ja osobiście mam uraz do takich cudów ...kto wie ten zrozumie ;-) veni vidi vici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz91 Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Dokładnie przepłaciłem bo jak przyniosłem te rzeczy do domu i mama spytała się z skąd je mam to okazało się że magazynier jest jej znajomym ;) aha mam pytanie nie wiecie czy w magazynie OC będą opinacze ? bo wiem że oc kiedyś w nich chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.