Skocz do zawartości

Zaglądajcie do magazynów OC !!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
hehe dowiedzialem sie gdzie na kopalni w mojej miejscowosci byl magazyn OC, wiecie mama pracowala w strazy przemyslowej wiec mniej wiecej wie gdzie to, ale mam problem bo nie wiem jak sie tam dostac:/ moze macie jakies pomysly?
pzdr.
Dawid
  • 3 months later...
  • Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 11 months later...
Napisano

2 -w zasadzie miałbym już wszystko oprócz bojowego wz.31 z magazynów OC. bo takowy posiadam ale musiałem go sam odrestaurować więc to już nie oryginał i trochę czerepów ze złom w dobrym stanie -ale ! ale w magazynach go nie trafiłem :):)-pozdro

Napisano
no to ja zaszeleje bo mieszkam pod katowicami i pelno tu kopalni a napewno mialy takie magazyny do najblizszej kopalni mam jakies 10minut na piechotea w okolicy jakies 15 kopalni i huty i elektrownie
Napisano
i wyobraź sobie że w ostatnich paru latach zlikwidowano masę takich magazynów -zasuwaj może coś uratujesz przed złomem -bo oni wszystko tam wywożą -muszą mieć kwit ze złomowiska -pozdor
Napisano
poszukiwacz666 Ale powoli najpierw musisz sobie znaleźć dojście do ludzi którzy się tym opiekują – bo tak na wariata to nic nie załatwisz –dobrze mieć parę hełmów wz.50 na wymianę sztuka za sztukę –pozdro
Napisano
poszukiwacz666 ja pracuje na kopalni i probowalem sie dowiedziec kto sie opiekuje tymi magazynami bo na mojej kopalni tez takowy sie znajduje, piecze nad nim trzyma szef zmiany ochrony z prywatnej firmy ktora pilnuje kopalni, on posiada klucze do tego pomieszczenia i nie wiem jak zagadac;P
Napisano
No trudno –trzeba poszukać do niego dojścia –zawsze jak podprowadzi was ktoś kogo on zna gadka może nabierz kolorów –sami nie próbujcie jak nie macie dobrej bajery  -pozdro
  • 1 month later...
Napisano
oj .... w 97 najpierw w Grupie k/Grudziądza potem w Łasku miałemprzyjemność bawić sie"w takim czymś. Myśle że w każdej jednostce wojskowej znajdziesz takie cuda ;-D a mapewno w zapasach tz.Wojennych. Ja osobiście mam uraz do takich cudów ...kto wie ten zrozumie ;-) veni vidi vici
Napisano
Dokładnie przepłaciłem bo jak przyniosłem te rzeczy do domu i mama spytała się z skąd je mam to okazało się że magazynier jest jej znajomym ;) aha mam pytanie nie wiecie czy w magazynie OC będą opinacze ? bo wiem że oc kiedyś w nich chodziło

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie