Skocz do zawartości

Zaglądajcie do magazynów OC !!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 months later...
  • Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 11 months later...

2 -w zasadzie miałbym już wszystko oprócz bojowego wz.31 z magazynów OC. bo takowy posiadam ale musiałem go sam odrestaurować więc to już nie oryginał i trochę czerepów ze złom w dobrym stanie -ale ! ale w magazynach go nie trafiłem :):)-pozdro

poszukiwacz666 Ale powoli najpierw musisz sobie znaleźć dojście do ludzi którzy się tym opiekują – bo tak na wariata to nic nie załatwisz –dobrze mieć parę hełmów wz.50 na wymianę sztuka za sztukę –pozdro

poszukiwacz666 ja pracuje na kopalni i probowalem sie dowiedziec kto sie opiekuje tymi magazynami bo na mojej kopalni tez takowy sie znajduje, piecze nad nim trzyma szef zmiany ochrony z prywatnej firmy ktora pilnuje kopalni, on posiada klucze do tego pomieszczenia i nie wiem jak zagadac;P

• 1 month later...
oj .... w 97 najpierw w Grupie k/Grudziądza potem w Łasku miałemprzyjemność bawić sie"w takim czymś. Myśle że w każdej jednostce wojskowej znajdziesz takie cuda ;-D a mapewno w zapasach tz.Wojennych. Ja osobiście mam uraz do takich cudów ...kto wie ten zrozumie ;-) veni vidi vici

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie