Imamiah Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Napisano 5 Lipiec 2006 Jak często można na coś dobrego trafić? Ostatnio zastanawiam się nad kupnem magnesów neodymowych i nie wiem czy warto.. Jak macie to wrzucajcie fotki wyłowionych przez siebie fantów. Pozdrawiam:)
Mlody Mauser Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Równierz przylaczam sie do prozby.Kiedys widziaem taki post na forum ale nie moge znalezc...A my imammiach to umowimy sie co do soboty jutro i jak wroci obert.POzdro
adi72 Napisano 16 Lipiec 2006 Napisano 16 Lipiec 2006 http://www.odkrywca.com.pl/pokaz_watek.php?id=335365
piotrek_k Napisano 16 Lipiec 2006 Napisano 16 Lipiec 2006 Też bym chciał cos takiego kupić może ktoś sie orientuje gdzie można taki magnes zakupić?Wiem tyle że jeżeli ktoś zna dobre miejsce to sie taki magnes nadaje np. zalane zrzutowisko (jeziorko) przywiązać do bambusa i jazda :)pozdrawiam
Tuszek Napisano 16 Lipiec 2006 Napisano 16 Lipiec 2006 Noedymem się wyciąga przeważnie mniejsze przedmioty jak np ammo itp. Dałbym jedną wskazówkę gdzie szukać naboi (współczesnych) ale nie chce żebym potem żył ze świadomością że ktoś przeze mnie został kaleką.
Tuszek Napisano 17 Lipiec 2006 Napisano 17 Lipiec 2006 Hehe, jak kogoś kręcą takie zabawy to nie widzę przeszkód :D
PATRON Napisano 17 Lipiec 2006 Napisano 17 Lipiec 2006 muehehe...totalna ekstrema eksploracyjna...sobie chodzisz, dyndasz a łuseczki same spod wody prawie do kieszeni wskakują ...PATRON
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.