oksio Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Mam mieć :-) Tylko spytam się Góry co i jak by się na mnie nie wsciekali.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Jaca Karaiby odpadają czy może być Chorwacja bo mam tam rodzinę i lubię Wuja wino :-)pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u920 Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Ile jest warty jezdzacy strug? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 ho ho ho i jeszczej trochę więcej.Kilkaset tysięcy PLN jak myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 u920. To zależy która wersja. I czy to ma być StuG III czy StuG IV, czy może Stuh? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Pewnie droższa IV, ale jeszcze droższy Stuh.Zależy pewnie od tego czego było mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 jaca, nie ma na Ciebie. Powinieneś zmienić nick na jajca2006:-). A z tym Piotrkowem to o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 AAAAAAA witam Grubasa.O piotrków pytaj na prv Oksia lub Warsia.Ale z tym moze byc cięzko .Wars dalej oblewa Maybacha(wiesz za tego stuga co go..... ,Oksio konkretnie Chorwacja + waliza ojrów, itp itd.Pozdrawiam.P.S. a mnie gnoje za mało zasoloną wodę przywiezli.Miała byc z Morza Północnego a oni twardo z bałtyku (i jeszcze cos ta woda ogórkami zaiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 A tak z czystej ciekawości to czy kol Grubas jest jakimś utajnionym bo maila brak pod ksywka?A chciałem se pokerospondowac.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Tajnos agentos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Jak tam, jaca, Twój pojazd kosmiczny? Progi zrobione, bak zalany? Jak nie to bierz się do roboty bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że niedługo się spotkamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Kol Grubas proszęmnie nie straszyc ja bardo prosze o kontkta np mailowego.Pozdrawiam.P.S .pod most to wezmę taki arsenał ze nikt mi nie podskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 A w sumie to może kol Wars by doradził jaki paragraf użyc na kol Grubasa za grożby? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Jaca. No co TY? Z byka spadłeś? Taki klient mi się trafił, a TY mi tu piszesz bym paragrafa na niego szukał? :DZresztą. Mam kolejny pojazd na oku. Nie mam czasu na duperele... ;)Pozdrawia ugotowany wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 No fakt jak co do czego to Warsiu nie zna paragrafów.A propo Oksiu coś ustalił z tym Piotrkowem?Wiesz moze cos?Pozdrawiam.P.S. Pamiętaj aby przy Stugu nie było żadnych pagai bo znowu kol Grubas bedzie sie mnie bezpodstawnie czepiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 ten finał przesunięty...A co z Piotrkowem?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 jak tam, finał kiedy będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert 88 Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 iestety czesc ludzi traktuje wykopki jako zrodlo dochodu a nie czegos co robi sie dla przyjemnosci i dla pokazania potomnym jak pewne rzeczy wygladaly i dzialaly,szkoda ze chec zdobycia pieniedzy jest wieksza od rozumu" normalny szok , czyli nie sprzedawać tylko zostawiać potomnym " . człowieku jak bym zostawiał wykopy z 3 tygodni, to bym zapychał pomieszczenie wielkości garażu ! :)kopię codziennie po 6-7 godzin , praktycznie non stop w ruchu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.