Skocz do zawartości

wyprzedaz

klamerka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
AAAAAAA witam Grubasa.O piotrków pytaj na prv Oksia lub Warsia.Ale z tym moze byc cięzko .Wars dalej oblewa Maybacha(wiesz za tego stuga co go..... ,Oksio konkretnie Chorwacja + waliza ojrów, itp itd.
Pozdrawiam.
P.S. a mnie gnoje za mało zasoloną wodę przywiezli.Miała byc z Morza Północnego a oni twardo z bałtyku (i jeszcze cos ta woda ogórkami zaiwania.
Napisano
Jak tam, jaca, Twój pojazd kosmiczny? Progi zrobione, bak zalany? Jak nie to bierz się do roboty bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że niedługo się spotkamy.
Napisano
Kol Grubas proszęmnie nie straszyc ja bardo prosze o kontkta np mailowego.
Pozdrawiam.
P.S .pod most to wezmę taki arsenał ze nikt mi nie podskoczy
Napisano
Jaca. No co TY? Z byka spadłeś? Taki klient mi się trafił, a TY mi tu piszesz bym paragrafa na niego szukał? :D
Zresztą. Mam kolejny pojazd na oku. Nie mam czasu na duperele... ;)
Pozdrawia ugotowany wars98
Napisano
No fakt jak co do czego to Warsiu nie zna paragrafów.A propo Oksiu coś ustalił z tym Piotrkowem?Wiesz moze cos?
Pozdrawiam.
P.S. Pamiętaj aby przy Stugu nie było żadnych pagai bo znowu kol Grubas bedzie sie mnie bezpodstawnie czepiał.
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
Napisano
iestety czesc ludzi traktuje wykopki jako zrodlo dochodu a nie czegos co robi sie dla przyjemnosci i dla pokazania potomnym jak pewne rzeczy wygladaly i dzialaly,szkoda ze chec zdobycia pieniedzy jest wieksza od rozumu"

normalny szok , czyli nie sprzedawać tylko zostawiać potomnym " . człowieku jak bym zostawiał wykopy z 3 tygodni, to bym zapychał pomieszczenie wielkości garażu ! :)kopię codziennie po 6-7 godzin , praktycznie non stop w ruchu .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie