Skocz do zawartości

wyprzedaz

klamerka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
AAAAAAA witam Grubasa.O piotrków pytaj na prv Oksia lub Warsia.Ale z tym moze byc cięzko .Wars dalej oblewa Maybacha(wiesz za tego stuga co go..... ,Oksio konkretnie Chorwacja + waliza ojrów, itp itd.
Pozdrawiam.
P.S. a mnie gnoje za mało zasoloną wodę przywiezli.Miała byc z Morza Północnego a oni twardo z bałtyku (i jeszcze cos ta woda ogórkami zaiwania.

Jaca. No co TY? Z byka spadłeś? Taki klient mi się trafił, a TY mi tu piszesz bym paragrafa na niego szukał? :D
Zresztą. Mam kolejny pojazd na oku. Nie mam czasu na duperele... ;)
Pozdrawia ugotowany wars98

No fakt jak co do czego to Warsiu nie zna paragrafów.A propo Oksiu coś ustalił z tym Piotrkowem?Wiesz moze cos?
Pozdrawiam.
P.S. Pamiętaj aby przy Stugu nie było żadnych pagai bo znowu kol Grubas bedzie sie mnie bezpodstawnie czepiał.

• 1 month later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
iestety czesc ludzi traktuje wykopki jako zrodlo dochodu a nie czegos co robi sie dla przyjemnosci i dla pokazania potomnym jak pewne rzeczy wygladaly i dzialaly,szkoda ze chec zdobycia pieniedzy jest wieksza od rozumu"

normalny szok , czyli nie sprzedawać tylko zostawiać potomnym " . człowieku jak bym zostawiał wykopy z 3 tygodni, to bym zapychał pomieszczenie wielkości garażu ! :)kopię codziennie po 6-7 godzin , praktycznie non stop w ruchu .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie