acer Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 http://www.zeugwart.de/Bilder/DetailbilderW07.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 O dzieki acer za pomoc ,poniewaz nie chcialo mi wyswietlac calego odnosnika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mf78 Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 550 komplet ze spodniami Albercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 A ja wolałbym być oryginalny i uszyć sobie letnika m-36 z płótna jak na focie.Tylko trzeba by na specjalne zamówienie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 no to w sumie nie tak drogo ,tylko mowie to ten nietypowy model!To co na focie acer to tak jak pisales podoficerski ,na prywatne zamowinie ,a do rekonstrukcji potrzebujemy najczesciej standardowe!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Szkoda :(No to chociaż na manekinie fajnie by wygladał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mf78 Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 standardowy komplet m-43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOVA Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Albert wiec Koza mial jakis czas temu bluzy te wz.M43 po 260zl o ile pamietam ,a komplet kosztuje 500zl ale wiesz ceny mogly ulec zmianie.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 W takim razie m43 to standart ,ale mi osobiscie z relichow najbardziej podobaja sie m42!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.