Skocz do zawartości

Kto z was będzie okołó 20 lipca w Cisnej ???

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Od fiodora przesyłka do mnie już leci , następnie ja mu odeśle wszystkie zdjęcia a on tobie wszystkie foty prześle :) O i taka bajka:)
pozdrawiam
Napisano
Szanowny moderatorze :)

Wystawiony wątek w dziele towarzyskie nabrał takiego tempa że
wszyskie wypowiedzi forumowiczów są w kupie ze sobą powiązane
i nie zaśmiecając forum nowymi postami postanowiliśmy wyprawę opisać jednym ciągiem.

Nie mam nic przeciwko i mam nadzieje że koledzy wypowiadający się również nie aby ten wątek przenieść do działu - Nasze odkrycia
pozdro kolo
Napisano
tzn chodzilo mi tylko o te fotki . Moze zaloz w Naszych odkryciach watek z wykopakmi z Cisnej ? Nie wiem czy jest sens dalej ten watek ciagnac na Towarzyskim ...

pik
Napisano
co powspominać ? nie ma co wspominac trzeba jechac znowu !będę 4lub 5 zatakuje troche okolice gdzie chodziliście i pojade z moim smykiem na przełęcz Dukielską i muzeum na Słowacji.Bo jak wiecie tamtym razem nie wyszło-pozdro
Napisano
Fiodor-Jaka decyzja ?bo ma lać i lać w Bieszczadach –zresztą tam to nic dziwnego-ja tak jak poprzednio planuje Słowacje od jutra a do Bosmana zjade w poniedziałek do piątku –a wy ??
Napisano
Huku ,widze ze czesto jestes na forum ,wnioskuje zatem ze masz net w domu zatem wymiencie sie z Fiodorem ,Ubenem numerami gg ,wzglednie slijcie na emaila ...Tak bedzieo wiele szybciej i nie bedziecie smiecic w moim ksiestwie" !

A temat zamykam /20 lipca juz minał / spotkanie sie odbylo !

pzdr tp

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie