leszek69 Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Napisano 2 Lipiec 2006 chcę ustalić z jakiego okresu pochodzą ślady walk na moim terenie,pomocny będzie opis do tego granata.pozd.PL.
leszek69 Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Napisano 3 Lipiec 2006 właśnie z tej stronki wziołem to zdjęcie bo mój jest rozerwany,potrzebuje opis w języku polskim.pozdr.PL
sexo Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 podobne dosyc do POMZ-ahttp://maic.jmu.edu/ordata/images/H/HM403UP002.JPG
leszek69 Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Napisano 2 Lipiec 2006 chcę ustalić z jakiego okresu pochodzą ślady walk na moim terenie,pomocny będzie opis do tego granata.pozd.PL.
leszek69 Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Napisano 2 Lipiec 2006 dodam że w mojej okolicy notowana była jedna większa potyczka z 1945r o pierwszej wojnie nikt nie wspominał,jednak ja znajduję wiele śladów z tego okresu,nie koniecznie jest to ten granat.
Pytanie
leszek69
chcę ustalić z jakiego okresu pochodzą ślady walk na moim terenie,pomocny będzie opis do tego granata.pozd.PL.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.