kordelek Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Napisano 2 Lipiec 2006 Czy możecie podpowiedzieć mi ile można zapłacić za mausera 98k ściągniętego ze strychu. Niestety nie mam zdjęcia ale ma on ładne bicia, jest kompletny, zamek łanie chodzi. Ma delikatny nalot rdzy, kolba w niezłym stanie. Jak na złość nie widzę takich na Allegro. Sprzedający chce koło 600zł.
Darek419 Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Na giełdzie staroci w Warszawie tak opisany towar chodzi po 800-1000 zł.pozdro.
DarekD Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Nie znam się, ale patrząc na ceny na all.. to nawet na części się opłaci:) Bierz.Darek
pik78 Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 A ma zgodne numery ? To tez sie liczy ,czasem w cenie ! Do 1000 zł ,tak uwazam .
Parowóz Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 cena tego mausera - to dwa lata w zawiasach +koszta sądowe
Schmeisser92 Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Cena od 700 do 1000!! Takie z wody chodzą po 400-500!! Bierz i się nie zastanawiaj!!
acer Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Nie ma to jak rozrywkowi Polacy..... :(o moderatorze nie wspomnę.Chwalcie się bronią, to potem będziecie gościć załogę dżi i potem spowiadać się przed prorokiem".:((
pik78 Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Temat tez idzie do Towarzyskiego ! A moze warto utworzyc dzial dt wyceny ,handelku itp ,taki komercyjny dzial ,co wy na to ?Acer ,nikt tu sie niczym nie chwali ,rozmowa oczywiscie jest o kb -deko ,tak mysle ...pik
acer Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Pik, ale mówimy o pełnym DEKO z papierami !!!Ale jak niektórzy chcą ryzykować kłopoty z wymiarem sprawiedliwości to ich problem.
jaca2003 Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 W sumie to bardzo ciekawy strych na którym zalega deko broni i jeszcze ma obowiązujące papiery.Z ciekawości zapytam gdzie można taki strych znalezc i jak go odróżnic od zwyklego strychu?Pozdrawiam
kordelek Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Napisano 2 Lipiec 2006 Nie rozumiem o co niektórym chodzi! Gdybym prosił o dobre rady dotyczące przed kim i za co będę odpowiadał to bym zadał takie pytanie. Dziękuje wszystkim, którzy zrozumieli treść tego postu i odpowiedzieli rzeczowo. Gdyby przedmiot mojego zapytania nie był unieszokdliwiony nawet bym się nim nie zainteresował. Dziwi mnie ta wszechogarniająca środowisko psychoza! Doszło do tego, że chyba za każdym drzewem stoi konfident albo co najmniej policjant. Skoro zbieranie jest dla niektórych takim stresem to powinni raczej zmienić hobby np. na kolekcjonowanie kart telefonicznych! Jakoś nikt się nie przyczepiał gdy wystawiałem swoją skromną kolekcję w szkołach a wręcz dyrektorzy byli mi wdzęcczni za urozmaicenie zajęć. Po prostu trzeba chcieć a nie tylko zażić się jak nam ciężko! Pomijam tu całkowicie i potempiam ludzi, którzy używają obiektów naszej pasji w celach co najmniej dziwnych typu postrzelać sobie w lesie. Jeśli któs jest idiotą to trudno(zastrzegam, że sformułowanie to nie ma na celu obrazić osób uppośledzonych-jako takie zostało zlikwidowane przez WHO)
acer Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Gadaj zdrów, ja wiem swoje. Już wielu fascynatów przypłaciło dekonspirację" hobby długotrwałymi kłopotami i tłumaczeniami. Jeszcze jeden powód żeby polepszyć statystykę wykrywalności szukających łatwego sukcesu organom ścigania.Wystarczy czytać forum i już.Sprawę unieszkodliwienia pomijam, bo w tym kraju może to zrobić odpowiedni rusznikarz, a z tego co wiem żaden nie chce się tknąć sprzętów odkrytych" bez papierów.Smutne ale prawdziwe.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.