rorvik Napisano 25 Sierpień 2003 Autor Napisano 25 Sierpień 2003 Witam. Byłem tam ostatnio na spacerze, wszystko koszmarnie pozarastane ale teren książkowo" wydaje się być obiecujący a poziom Wisły zachęcający. Czy ktoś z was kopał tam kiedyś?
bergu Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 WitamMieszkam nie daleko i parę razy odwiedziłem wyspę, co cię interesuje a może razem się wybieżemy.pzdr.bergu
Szaman Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 kiedy sie tam wybieracie ja tez bym skoczył chopaki
bergu Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 WitamWypad w każdej chwili trzeba się zmówić.Wal do mnie na emaila i się zgadamy.Bergu
drag47 Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Kiedyś walki na Kępie opisane były w Odkrywcy. Udało wam się znależć tam coś ciekawego?
greggg Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Witam!!!Teren odwiedzany już sukcesynie przez pare ekip. Wyszło troche rzeczy w tym paru niemiaszków, pozatym nic specjalnego.... Bez ramy to ciężka sprawa... krzaczory po szyję. A wyspa wielka jak h...:)) Trzeba mieć farta zeby coś trafić. Pozatym pozostawionym bez opieki samochodom ktoś nagminnie rżnie opony:)Pozdrawiam!!! Greg
torba5 Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 witam byłem już pare razy mimo że jestem ze śląska teren ogromny ale lokacje są jedne kolega ma racje bez ramy lekka dupa wyspa jest regularnie podlewana a i myśliwi robią swoje same ambony i stresy z nimi ale na wyspie jest piękna jabłoń no lepszych jabłek nie jadłem ale zawsze impezka na twierdzy fajna rzecz ja hanys chętnie dołącze szczególnie że znam teren idzie maj można ekipe zmontować zamkową impreze zrobić i na wyspe się wyprawić co by wisła sucha była a jak nie to ja i tak w maju tam będe kontakt na maila pzdr Rafi
drag47 Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 Ja jestem chętny na wyjazd.Tylko trzeba jakiś konkretny termin ustalić.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.