Skocz do zawartości

Kępa Radwankowska

rorvik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Byłem tam ostatnio na spacerze, wszystko koszmarnie pozarastane ale teren książkowo" wydaje się być obiecujący a poziom Wisły zachęcający. Czy ktoś z was kopał tam kiedyś?
  • 1 year later...
Napisano
Witam!!!
Teren odwiedzany już sukcesynie przez pare ekip. Wyszło troche rzeczy w tym paru niemiaszków, pozatym nic specjalnego....
Bez ramy to ciężka sprawa... krzaczory po szyję. A wyspa wielka jak h...:)) Trzeba mieć farta zeby coś trafić. Pozatym pozostawionym bez opieki samochodom ktoś nagminnie rżnie opony:)
Pozdrawiam!!!

Greg
Napisano
witam byłem już pare razy mimo że jestem ze śląska teren ogromny ale lokacje są jedne kolega ma racje bez ramy lekka dupa wyspa jest regularnie podlewana a i myśliwi robią swoje same ambony i stresy z nimi ale na wyspie jest piękna jabłoń no lepszych jabłek nie jadłem ale zawsze impezka na twierdzy fajna rzecz ja hanys chętnie dołącze szczególnie że znam teren idzie maj można ekipe zmontować zamkową impreze zrobić i na wyspe się wyprawić co by wisła sucha była a jak nie to ja i tak w maju tam będe kontakt na maila pzdr Rafi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie