Dostał się w moje ręce ten właśnie element wyposażenia wojskowego - nie pytajcie w jaki sposób znalazł sie w kraju bo moja dobrodziejka też nic o tym nie wie - jakiś stryj dawno temu przywiózł i zostawił?, teraz niestety już nie żyje więc nie wiadomo co z tym zrobić-najlepiej obdarować jakiegoś człowieka i tak zostałem właścicielem kurtki mundurowej. Mam problem z określeniem kraju pochodzenia( Holandia?) i okresu. Jeżeli możecie pomóc będę bardzo zobowiązany. Wkleję jeszcze kilka zdjęc ze szczegółami w tym baretki odznaczeń i guziki. Zgory dziękuję za pomoc.
Pytanie
Gustaff
Dostał się w moje ręce ten właśnie element wyposażenia wojskowego - nie pytajcie w jaki sposób znalazł sie w kraju bo moja dobrodziejka też nic o tym nie wie - jakiś stryj dawno temu przywiózł i zostawił?, teraz niestety już nie żyje więc nie wiadomo co z tym zrobić-najlepiej obdarować jakiegoś człowieka i tak zostałem właścicielem kurtki mundurowej. Mam problem z określeniem kraju pochodzenia( Holandia?) i okresu. Jeżeli możecie pomóc będę bardzo zobowiązany. Wkleję jeszcze kilka zdjęc ze szczegółami w tym baretki odznaczeń i guziki.
Zgory dziękuję za pomoc.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.