imperorr Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Napisano 1 Lipiec 2006 zostala w spadku po dziadku, czy jest wojskowa itd?
mietek Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Jakas kopia gillette, okres trudny do zdefiniowania. Gillette (ale oryginalne) z takim ksztaltem uchwytu (kulka) byly uzywane w 1 i 2 wojnie. Widzialem tak np w gazecie francuskiej z 1917 roku.
imperorr Napisano 4 Lipiec 2006 Autor Napisano 4 Lipiec 2006 obejrzalem dokladnie jeszcze ras i sa jakies slabo widoczne napisy ale nie w srodku tylko przy koncu aczki" za ras przedta kulka"
mietek Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Bo wyglada prawie identycznie jak Gillette a nie ma loga Gillette, na ogol jest ono od wewnetrznej strony, plus miejsce produkcji.
imperorr Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Napisano 1 Lipiec 2006 zostala w spadku po dziadku, czy jest wojskowa itd?
kubas Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Ja wykopałem nie kompletna z napisami DRP i coś jeszcze moja to chyba niemiecka.
Pytanie
imperorr
zostala w spadku po dziadku, czy jest wojskowa itd?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.