Gorek Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Napisano 1 Lipiec 2006 Witam czy chodził ktoś z wykrywaczem po miejscowosciach miedzy Lubinem a Legnicą?? Jak tak to w jakich miejscowosciach , i co można by tam znaleźc. Mile widziane zdjecia.
Kolumb Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Między Dobrzejowem, a Miłogostowicami znajdowała się baza radziecka. Od Dobrzejowa ok. dwa kilometry (w kierunku Miłogostowic) i na lewo w las. Jakieś 100 m od drogi znajduje się wiele zabudowań wojskowych. Udanych zbiorów ;)
Kolumb Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Można także pochodzić po legnickim lotnisku i byłych koszarach radzieckich.
DJ MHz Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 Myślicie, że tylko do Lubina są fajne miejsca ? A koło Polkowic to co :P. Rudna, walki w czasie I w. św. Sobin II w. św. (przekopane) i inne ciekawe miejscówki...
Szwajcar Napisano 22 Wrzesień 2006 Napisano 22 Wrzesień 2006 Muahahahahha.... I Wojna pod Rudną... Krzysiek nie rozbrajaj mnie:) Są ciekawe miejsca. Zagadaj na moje gg 9609968
komunacccp Napisano 25 Wrzesień 2006 Napisano 25 Wrzesień 2006 a znacie ciekawe miejsca kolo Złotoryi??
DIPOL Napisano 13 Listopad 2006 Napisano 13 Listopad 2006 Sam jestem ze Złotoryji i szukam Ciekawych miejsc do odwiedzenia
DJ MHz Napisano 13 Listopad 2006 Napisano 13 Listopad 2006 Zapraszam osoby z okolic Polkowic na zarejetrowanie się na świeżo utworzonym forum eksploracji polkowicehttp://www.eksploracjapolkowice.fora.plPowoli się rozwija i mam nadzieje że tak będzie dalej.PSJeśli złamałem regulamin poprzez właśnie zamieszczenie tego linku to przepraszam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.