Zwierzu Napisano 29 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2006 WitamJak myślicie?Konserwuje swoje odznaczenia wazeliną.Zda to egzamin?PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 29 Czerwiec 2006 Share Napisano 29 Czerwiec 2006 Może lepiej bezkwasową....aaaggg to ty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 29 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2006 Tak acer.To ja.Zmieniłem nick na taki jaki już dawno powinien być.Jak myślisz?Wazelina nie uszkodzi odznak na dłuższa metę?PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 29 Czerwiec 2006 Share Napisano 29 Czerwiec 2006 Skoro wazelina bezkwasowa, skutecznie chroni kalki na hełmach, to dlaczego nie uchroniłaby samego metalu.Nie jestem specjalistą, może są lepsze środki.Cosik muszę ciebie się zapytać o tego nicka - idzie na twój priv :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.