PATRON Napisano 29 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2006 proszę o wykasowanie wątku pt KRETYNI I SZCĘŚCIARZE" uważam że jest on nie zgodny z zasadami na forum i czuję się dotknięty ...znam osobiście babcię która do dzisiaj tłucze ziarno pociskiem moździerzowym i bynajmniej nie jest KRETYNEM , uwazam że wątek uwłacza godności osobistej osób które są nazwane kretynamijest to wątek o ewidentnie obraźliwym tytule tak jak inne w których sugerują że niektórzy sa osłami , bydłem itp...prosze o interwencję PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 29 Czerwiec 2006 Share Napisano 29 Czerwiec 2006 Chciałem zacząć jakąś drobną polemikę, ale boję się, że jak to zwykle bywa skończy się ogólną awaturą i słowną bijatyką połączoną z wycieczkami personalnymi i wylewaniem na siebie pomyj...Ale co tam :DPozwolę się nie zgodzić z Patronem - tytuł trzeba brać z przymrużeniem oka bo zawartość wątku jak najbardziej do niego pasuje i nie uważam jej za obraźliwą. Sam chyba przyznasz, że większość opisanych tam przypadków nie jest oznaką odpowiedzialności i lotności umysłowej - używannie wojennego sprzętu, a w szczególności rozrywek (granatów, wszelkiej maści pocisków, etc.) do celów innych niż pierwotne przeznaczenie, to dla mnie lekkie nieporozumienie.A dlaczego nikt go nie kasuje? Bo widocznie nie podziela Twojego punktu widzenia. I tak zostanie dopóki nie stanie się on areną tego o czym pisałem na początku tej wypowiedzi.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 29 Czerwiec 2006 Share Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisz petycje w tej sprawie ,zbierz podpisów ponad 100 ,wyslij mi ne emaila :\\ A tak na powaznie to nie widze powodow ,zeby ten wateg usuwac ,czy blokowac ! Watek jest ku przestrodze innym !piku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 29 Czerwiec 2006 Share Napisano 29 Czerwiec 2006 znam osobiście babcię która do dzisiaj tłucze ziarno pociskiem moździerzowym i bynajmniej nie jest KRETYNEM"Fakt, osobiscie nazwałbym to jeszcze dosadniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Witam!!!Wydaje mi sie że ten oto wątek powinien być jednym z postów wątku SZCZĘŚCIARZE I KRETYNI.A Kto jest kto ? To pytanie pozostawiłbym do indywidualnej oceny forumowiczów !Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Do tego pocisku moździerzowego trzeba ściągnąć saperów a nie dyskutować o tym!Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2006 Panowie... z całym szacunkiem...jak nie macie bladego pojęcia po co jest ten wątek to prosze się nie odzywać .najważniejszy zdaniem w tym wątku jest :sugerują że niektórzy sa osłami , bydłem itp..." A o wyjasnienia prosze się zgłosić do Harta lub admina .bez odbioru Patron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Nie, tłuczenie ziarna pociskiem moździerzowym to taki standard... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Tak jak rozpalanie w piecu kostka trotylu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Babka jest szczesciarzem poprostu - zaden kretyn ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Trotyl akurat od płomienia pali się bez detonacji.A co do tematu to faktyczie Patron ma rację,że tytuł nie jest zbytnio przemyślany.Nieznajomość tematu przez kogoś nie upoważnia nikogo do jego obrażania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 /wybacz ale niezgadzam sie z Toba- ktos kto igra z wlasnym zyciem jest albo szczesciarzem albo kretynem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 PATRON ja nie widze powodu do interwencji wyluzuj chłopie-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Dajcie linka do tego postu, jeżeli jeszcze żyje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Dobra, już sobie znalazłem tan wątek : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 BartekSS ,powiedz mi co oznacza to SS w twoim nicku ? Mam nadzieje ,ze nie Schutzstaffel :\\pik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Pik 78 zaczyna wracać powoli do swojej skóry ??????heeeeeeehheeh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 chyba taki mały przebłysk dawnego humoru którego i tak nie brak na forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schmeisser92 Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Pikiu78 ma racje!! Nie widze podstaw zeby usunąć ten wątek.... PATRON tez ma troche racji......... tytuł jest niewłaściwy, Ale jedynie tytuł a nie fakt ,że owy pos powstał Pozdrawiam Schmeisser92 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.