Skocz do zawartości

dlaczego nikt nie interweniuje???

PATRON

Rekomendowane odpowiedzi

proszę o wykasowanie wątku pt KRETYNI I SZCĘŚCIARZE" uważam że jest on nie zgodny z zasadami na forum i czuję się dotknięty ...
znam osobiście babcię która do dzisiaj tłucze ziarno pociskiem moździerzowym i bynajmniej nie jest KRETYNEM , uwazam że wątek uwłacza godności osobistej osób które są nazwane kretynami
jest to wątek o ewidentnie obraźliwym tytule tak jak inne w których sugerują że niektórzy sa osłami , bydłem itp...

prosze o interwencję
PZDR PATRON

Chciałem zacząć jakąś drobną polemikę, ale boję się, że jak to zwykle bywa skończy się ogólną awaturą i słowną bijatyką połączoną z wycieczkami personalnymi i wylewaniem na siebie pomyj...

Ale co tam :D

Pozwolę się nie zgodzić z Patronem - tytuł trzeba brać z przymrużeniem oka bo zawartość wątku jak najbardziej do niego pasuje i nie uważam jej za obraźliwą.

Sam chyba przyznasz, że większość opisanych tam przypadków nie jest oznaką odpowiedzialności i lotności umysłowej - używannie wojennego sprzętu, a w szczególności rozrywek (granatów, wszelkiej maści pocisków, etc.) do celów innych niż pierwotne przeznaczenie, to dla mnie lekkie nieporozumienie.

A dlaczego nikt go nie kasuje? Bo widocznie nie podziela Twojego punktu widzenia. I tak zostanie dopóki nie stanie się on areną tego o czym pisałem na początku tej wypowiedzi.

Pozdrawiam

Panowie... z całym szacunkiem...jak nie macie bladego pojęcia po co jest ten wątek to prosze się nie odzywać .

najważniejszy zdaniem w tym wątku jest :sugerują że niektórzy sa osłami , bydłem itp..."

A o wyjasnienia prosze się zgłosić do Harta lub admina .

bez odbioru Patron

Trotyl akurat od płomienia pali się bez detonacji.
A co do tematu to faktyczie Patron ma rację,że tytuł nie jest zbytnio przemyślany.
Nieznajomość tematu przez kogoś nie upoważnia nikogo do jego obrażania !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie