Horst Napisano 28 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2006 Jak mozna zabezpieczyć alpakę po wyczyszczeniu przed ponownym ściemnieniem?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 28 Czerwiec 2006 Share Napisano 28 Czerwiec 2006 Chyba tylko polakierować.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Czerwiec 2006 Share Napisano 28 Czerwiec 2006 Raz na czas przetrzeć szmatką/przepolerować. Melchior tak łatwo nie ciemnieje. Nie na darmo jedna z nazw to nowe srebro.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 28 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2006 Hmmm... chodzi mi o polskie guziki mundurowe. Wyczyściłem je i na jakiś czas trafiły do szafy, teraz je wyciągnęłem i okazało się że sczerniały... no więc spróbuję je co jakiś czas polerowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker 1 Napisano 28 Czerwiec 2006 Share Napisano 28 Czerwiec 2006 Ja takie rzeczy zabezpieczam rozcieńczonym lakierem kaponowym przez zanurzenie,po wcześniejszym odtłuszczeniu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.