PzKpfw Napisano 23 Sierpień 2003 Autor Napisano 23 Sierpień 2003 Slyszalem , tylko w tych regionach ( Nijmegen -NL ) ze odkrywcy zabieraja ze soba znalezione granaty ..I mocza je przez co-najmniej 3 -tygodnie w oleju ( Diesel ) po tym zabiegu taki ,nawet niebezpiczny pocisk , mozna rozkrecic na czesci , bez zadnego ryzyka ...czy to ma cos wspolnego z prawda ? Czy nie ...?
Peter Napisano 23 Sierpień 2003 Napisano 23 Sierpień 2003 Słuchaj drogie dziecię:1. Na tym forum tematy rozrywkowe są zakazane. Powody zrozumiałe - Nagonka" która lubi się posłużyć prowokacją.2. Dla WŁASNEGO zdrowia daj sobie bromu z wykopywaniem, zabieraniem, przechowywaniem tego typu znalezisk".3. Jeśli trafisz na coś takiego, zaznacz miejsce i zawiadom saperów (policję, sołtysa etc).4. Zrób to pod pozorem odkrycia przy zbieraniu grzybów, okazów geologicznych, zdjęć przyrody czy innych bzdur.5. Poświęć się i przejrzyj tematy na forum z ostatnich 6-u miesięcy, może zrozumiesz.(:
Frozzer Napisano 23 Sierpień 2003 Napisano 23 Sierpień 2003 czy ty jestes normalny, czy tylko szukasz taniej sensacji do jakiegos brukowca?
Mosul Napisano 23 Sierpień 2003 Napisano 23 Sierpień 2003 Na Forum zabrania się: Zamieszczania opisów i sposobów rozbrajania wszelkich niewypałów. to jest część regulaminu forum,
Peter Napisano 23 Sierpień 2003 Napisano 23 Sierpień 2003 Oczywiście nie dodałem , że dotyczy to także Beneluxu, Niemiec i Francji. Nie wiem tylko - hłe hłe - czy sołtysów tam mają.
PzKpfw Napisano 23 Sierpień 2003 Autor Napisano 23 Sierpień 2003 No to sorry, nie wiedzialem , ze ten temat to az tak TABU .... juz sie nie wychyle ... OK !
PzKpfw Napisano 23 Sierpień 2003 Autor Napisano 23 Sierpień 2003 A do postu Petera ....o znalezisku granatu mozdzieza zawiadomiony byl miejscowy posterunek policjii , lesniczy itp.Z tego co wiem , granat lezy na swoim miejscu i nikt z wladz nie zainteresowal sie tym !! Masz na to wytlumaczenie - dziecinko ...
PzKpfw Napisano 23 Sierpień 2003 Autor Napisano 23 Sierpień 2003 A jesli post i temat szanownemu Forum nie pasuje , to zwracam honor ...i nie bede sie wypowiadal w tym temacie , bo tez nie ma o czym , myslalem ( chyba ) dobrze ale nie wyszlo ... SORRY !!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.