acer Napisano 27 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2006 http://www.zeugwart.de/Ma ktoś jakieś doświadczenia z tą firmą ???I użytkowaniem jej produktów ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 Jeśli chodzi o mundury wełniane to są to produkty sturma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 27 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2006 heh nie sprecyzowałem, miałem na myśli zimowe odwracalne parki maskujące.Np. te splitter. Czy lepsze jakościowo od tych od franka ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 27 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2006 http://www.zeugwart.de/Bilder/DetailbilderWH12.htmo to, jak pozostałe parki.Co w ogóle możecie powiedzieć o jakości parek zimowych ?Zeugwart czy Franek, co dobre ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOVA Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 Frankowski kurtaly zimowe dwustronne ma badziewne,przy pierwszym biegu szwy puszczaja;) ,a widzialem wyrob sturma i to jest szyte jak nalezy i na poziomie i porzadny material.U nas w kraju wyrobami Sturma handluje Maciej Koziczak.Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 27 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2006 Jakiś namiar bym poprosił ??Daj na priv bo admin się wścieknie :asdi.c1@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyżby Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 TAK, ja zamawiałem od nich trochę elektrycznych" ciuchów maskujących. Towar naprawdę najwyższej jakości - zarówno jeżeli chodzi o materiał a także jego barwienie i uszycie/wykończenie całości. Polecam chociaż drogo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.