oda Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Witam.-A tak to prezentuje się w praktyce". (nic dodać - nic ująć !?#▓!*●^#!☻). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oda Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Stan na dzień dzisiejszy.Zastanawiam się czy owo wykopalisko" warto było eksponować?Wandalizm,poszukiwacze Fe (żelazo), czynniki naturalne (proces utleniania się*)działają zdecydowanie destrukcyjnie na ów eksponat.Pozdrawiam._________________________________* korozja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 Witam! Tak sobie czytam rozne posty o tych ajemnicach", bylem w tych kwaterach i fabrykach" pod ziemia, no i fajnie, a mam pytanie, poniewaz jestem wzrokowcem, chcialbym cos zobaczyc ale nie moge znalesz, chodzi mi o rysunek tych rzeczy o ktorych dyskutujecie w tak jakby 3D. Czyli czy ktos ma taki rysunek, tnz, te rzeczy czyli silownia i inne studzienki, schody do nikad, czy inne betony, taka mapa w rojprzestrzeni", czyli ta rzecz jest tu, a tamta tam, zeby bylo widac co gdzie jest, wtedy sobie mozna potrenowac wyobraznie, albo taki sam rysunek, taka grafika przedstawiajaca podziemia kompleksow Riese. Nie takie plaskie rysunki tuneli, ktore dla wielu malo pokazuja, fajnie by bylo zobaczyc te tunele troche w przestrzeni, tez by mozna bylo bardziej na takim rysunku wyobraznie wytezyc. Ma ktos takie rysunki, moze by je tu wkleic. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grodt Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Zbiorniki gromadziły wodę w różnym celu, te miały za zadanie utrzymanie określonej temperatyry w poszczególnych sektoreach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grodt Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 jak by nie było chłodziły to co płyneło w rurach (do określonej temperatuy w ostatnim sektorze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Proponował bym im to zasypać, lepiej nie kusić losu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grodt Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę wszystkim uczestnikom forum wszystkiego najlepszegoGrodt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
db Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 witam,zaciekawił mnie ten temat, czy wiadomo coś nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.