Skocz do zawartości

Osówka" -odkrywa- dopisek

janowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Stan na dzień dzisiejszy.
Zastanawiam się czy owo wykopalisko" warto było eksponować?
Wandalizm,poszukiwacze Fe (żelazo), czynniki naturalne (proces utleniania się*)działają zdecydowanie destrukcyjnie na ów eksponat.
Pozdrawiam.

Witam! Tak sobie czytam rozne posty o tych ajemnicach", bylem w tych kwaterach i fabrykach" pod ziemia, no i fajnie, a mam pytanie, poniewaz jestem wzrokowcem, chcialbym cos zobaczyc ale nie moge znalesz, chodzi mi o rysunek tych rzeczy o ktorych dyskutujecie w tak jakby 3D. Czyli czy ktos ma taki rysunek, tnz, te rzeczy czyli silownia i inne studzienki, schody do nikad, czy inne betony, taka mapa w rojprzestrzeni", czyli ta rzecz jest tu, a tamta tam, zeby bylo widac co gdzie jest, wtedy sobie mozna potrenowac wyobraznie, albo taki sam rysunek, taka grafika przedstawiajaca podziemia kompleksow Riese. Nie takie plaskie rysunki tuneli, ktore dla wielu malo pokazuja, fajnie by bylo zobaczyc te tunele troche w przestrzeni, tez by mozna bylo bardziej na takim rysunku wyobraznie wytezyc. Ma ktos takie rysunki, moze by je tu wkleic. Pozdrawiam.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie