punter Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Witam. Poszukuję ludzi, ktorych interesują ciekawe miejsca w wielkopolsce, lubuskiem, dawnym Pilskim..Jestem z Poznania. Od jakiegoś czasu jeździmy (najczęściej w weekendy) w różne miejsca. Jednym z tematów, które nas interesują to miejsca po byłych obozach karnych i jenieckich, ale nie tylko. Interesują nas miejsca najmniej znane, schowane gdzieś w lasach. Jeśli kogoś to interesuje ? zapraszam. Jedna tylko uwaga ? trzeba dysponować samochodem, najlepiej terenowym (żeby nadążyć ;?) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Witam. Chętnie się przyłącze na takie wypady... Pochodzę z Piły, mieszkam w Poznaniu, niestety jedynym mankamentem jest obecnie brak pojazdu :( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraser Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 witam poszukiwaczy...jesli jesteście zainteresowani wypadami w okolice Żar...Zielona...a nawet Jelenia góra to piszcie 512463101 - darz dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FischerKornik Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 noo i ja się pisze na te wypady - jestem z Poznania - moje gg 42433 i mam lokomobila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 FischerKornik, rzadko ostatnio na necie jestem, ale jak planujesz jakis wypadzik, pisz na 506839519. Pozdra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FischerKornik Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Kol. PG (i inni tez) co myślicie o sobocie 4 listopada? Od jutra będe pod komórką 609-489338. Piszcie jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 Chętnie! dogadamy sprawę via mail lub sms :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.