okejos Napisano 24 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2006 panowie amerykanie ... ktoś ma moją falerę...... z niej strzelał żółta racę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nietoperz677 Napisano 24 Czerwiec 2006 Share Napisano 24 Czerwiec 2006 Ktoś może znalazł furażerkę radziecką z dużą gwiazdką ? pies trącał furażkę, ale gwiazdki szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusmier Napisano 24 Czerwiec 2006 Share Napisano 24 Czerwiec 2006 Zginol kubek od manierki datowany na 1918,Okejos wydaje mi sie ze twoja zguba zostala u chlopakow z Big Red One.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schutze_brydor Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 ja znalzlem kubek do menazki datowany na 1918 pytalem sie czyj to ale nikt nie wiedzial jak cos mysle ze bede na powstaniu warszawskim lub na helu wiec Ci go oddam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1ID Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Mam flare !!! Nikt niewiedział komu mam oddac.Jedni mówili pirotechnikom inni ze Pano z filmówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 1 ID prosze o kontakt na maila bpk@enterpol.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.