random Napisano 22 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2003 znalazłem na plaży nad morzem. Nie mam pojęcia co to i od czego. Może ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpień 2003 Share Napisano 22 Sierpień 2003 Rewelacja. Jest to guzik telegrafisty z japońskiego lotniskowca. gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpień 2003 Share Napisano 22 Sierpień 2003 Jest to guzik od spodni japońskiego samuraja co w walce urwało mu jaja. @:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
random Napisano 22 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2003 JESTEŚ(CIE) U BOCIANA! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
random
znalazłem na plaży nad morzem. Nie mam pojęcia co to i od czego. Może ktoś pomoże?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.