hawk21 Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2003 WitamProsze o pomoc w identyfikacji zaprezentowanej odznaki. Wydaje mi sie ze to chyba religijna , raczej na pewno niemiecka. Prosze o opinie.pozdrawiamArek - hawk21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 23 Sierpień 2003 Share Napisano 23 Sierpień 2003 to na 100% jest krzyz maltanski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Sierpień 2003 Share Napisano 23 Sierpień 2003 Wiec jesli to krzyż maltański to odznaka jest rzeczywiscie religijna ? Czy tak mozna to rozumiec ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk21 Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2003 WitamProsze o pomoc w identyfikacji zaprezentowanej odznaki. Wydaje mi sie ze to chyba religijna , raczej na pewno niemiecka. Prosze o opinie.pozdrawiamArek - hawk21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
hawk21
Witam
Prosze o pomoc w identyfikacji zaprezentowanej odznaki. Wydaje mi sie ze to chyba religijna , raczej na pewno niemiecka.
Prosze o opinie.
pozdrawiam
Arek - hawk21
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.