sly_23 Napisano 21 Czerwiec 2006 Autor Napisano 21 Czerwiec 2006 Witam, potrzebuję kilka opinii o White's III Classic SL i nastaw, sprzedałem ten model lecz nie chodziłem z nim po terenie a potrzebuję te informacje dla nowego właścicielaZ góry dziękuję i Pozdrawiam
Raned Napisano 21 Czerwiec 2006 Napisano 21 Czerwiec 2006 Przyzwoity wykrywacz średniej klasy. Dyskryminację można ustawić jak zaleca producent na Preset (trójkącik), a jeszcze lepiej dostroić przesuwając nad cewką 10 groszy obiegowe i krecić pokrętłem od minimum do punktu, w którym wykrywacz zaczyna je sygnalizować czystym dźwiękiem. Czułość (Sensivity) jeżeli się da to na maksimum, jeżeli są zakłócenia to trochę zmniejszyć. Jeżeli grunt jest mocno zmineralizowany (sporo zakłóceń) można przełączyć na Black Sand ale wykrywacz traci wówczas na zasięgu. Pokrętło Frequency używamy tylko jeżeli wykrywacz odbiera zakłócenia blisko pracującego innego wykrywacza lub inne zakłócenia elektryczne np. z masztu telefonii komórkowej.
vismajor Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 WitamTo ja jestem tym kupującym.Jak ktoś z szanownego grona ma ten sprzęt - proszę o odzew.Pozdrawiam
mrand Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Ponadto jest bardzo podatny na różnego rodzaju modyfikacje i można z niego jeszcze wiele wyciągnąć. PozdrawiamMrand
vismajor Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 DziękiRozumiem, że ingerencja tylko przez fachowca ?
vismajor Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Ale i tak jestem zadowolony.Ale kto wie....może kiedyś.Musiałbym znać wszystkie argumenty i szczegóły za i przeciw.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.