banan20 Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Chciałbym sie dowiedzieć jakie sprzęty są od 100 do 1000 zł na monety. Po kolei co posiadają(discrim,pinpoiting,zasięgi), no i oczywiscicie jakią mają skuteczność. Czy rzeczywsicie MD-ki są do d**y ?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 moim skromnym zdaniem to ACE 250 jest dobry na monetki:)najlepiej jak poczytasz o nim posty:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiaczor Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 ACE 250 faktycznie jest dobry i łatwy w obsłudze, bardzo dobrze działa pin point. a zresztą sprzęt jest w miarę uniwersalny , nie tylko na drobnicę. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan20 Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Dziękuje ale że Ace250 jest w sam raz na monetki to to ja wiem bo sam na nim działam i ciągne coraz to więcej monet, chodzi mi o jakis wykaz wykrywaczy na monety od 100 do 1000 zł, moj kumpel chce kupic w ale narazie nie wiem dokladnie co, a prosiłbym zebyście mu pomogli i jeśli możecie to własnie napiszcie wykaz wykrywek w tych granicach cenowych na monetki. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan20 Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2006 A co powiecie o Ace 150 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekbb Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Radze Tobie zbieraj kasę i kup sobie Tesoro Cibola idealny na monetki i drobnicę. Ja kupiłem w tamtym tygodniu i byłem już na wykopkach – Rewelacja łapie bardzo małe przedmioty, prosty w obsłudze - jestem bardzo zadowolony. Polecam . Pozdrawiam wojtekbb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominer Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 ja tylko raz w zyciu bylem na minetkach i musze przyznac ze ace 250 przyniosl mi szczescie..zajebisty sprzecior ;);) tez bym taki chcial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibki9 Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 ja tam na minetki bez wykrywki chodze:)),a na monetki uzywam tesoro silvera mikro maxa,a jak kogos tac to niech kupi cibole ma lepsze zasiegi ,a dyskrymiancja super i bardzo lekki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hangedman Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Ja na mojego ACE 250 wyciągam różne kolorowe przedmioty zaczynając od monet poprzez ozdoby, guziki i kupe innych złotych, srebrnych i brązowych fantów! Nie znam innych wykrywek więc wypowiadam się tylko o swoim sprzecie. Atut to przedewszystkim cena - 860 zeta, waga - jest bardzo lekki i prosty w obsłudze. Moim zdaniem super sprzęt. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Ace 150 ma takie same osiagi ,a tańszy (ace 250 posiada kilka tryb. disc. i pinpoint ,150 nie) . najwazniejsze jest jednak,ze monetki wychodza,calkiem przyzwoite (jak za ta kase 599) osiagi , lekki i praktyczny. Mi na monetki i kolorki starcza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 29 Czerwiec 2006 Share Napisano 29 Czerwiec 2006 WitamJa bym radził Qicka Draw II.Smigam na nim i na kolorek jest O.K.pozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.