Skocz do zawartości

Jakie sprzęty między 100 - 1000 zł na monety ??

banan20

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuje ale że Ace250 jest w sam raz na monetki to to ja wiem bo sam na nim działam i ciągne coraz to więcej monet, chodzi mi o jakis wykaz wykrywaczy na monety od 100 do 1000 zł, moj kumpel chce kupic w ale narazie nie wiem dokladnie co, a prosiłbym zebyście mu pomogli i jeśli możecie to własnie napiszcie wykaz wykrywek w tych granicach cenowych na monetki. Pozdro

Radze Tobie zbieraj kasę i kup sobie Tesoro Cibola idealny na monetki i drobnicę. Ja kupiłem w tamtym tygodniu i byłem już na wykopkach – Rewelacja łapie bardzo małe przedmioty, prosty w obsłudze - jestem bardzo zadowolony. Polecam . Pozdrawiam wojtekbb

Ja na mojego ACE 250 wyciągam różne kolorowe przedmioty zaczynając od monet poprzez ozdoby, guziki i kupe innych złotych, srebrnych i brązowych fantów! Nie znam innych wykrywek więc wypowiadam się tylko o swoim sprzecie. Atut to przedewszystkim cena - 860 zeta, waga - jest bardzo lekki i prosty w obsłudze. Moim zdaniem super sprzęt. Pozdrawiam

Ace 150 ma takie same osiagi ,a tańszy (ace 250 posiada kilka tryb. disc. i pinpoint ,150 nie) . najwazniejsze jest jednak,ze monetki wychodza,calkiem przyzwoite (jak za ta kase 599) osiagi , lekki i praktyczny. Mi na monetki i kolorki starcza .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie